Коцюбинське заплатило ITV 33 000 грн за поліграфію і друк

0

За друкарські послуги та друковану продукцію з бюджету селища Коцюбинське сплатили 32 000 грн.

Ці кошти пішли на рахунки ITV – товариства, яке пов’язане з фігурантом антикорупційних розслідувань та ексмером Ірпеня Володимиром Карплюком.

У договорах йдеться про друк газети “Рідне Коцюбинське”, в якій перед виборами розміщуються матеріали з ознаками джинси стосовно депутатів Коцюбинської ради, які разом з “Новими обличчями” складають депутатську більшість.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на ITV виводилися гроші з бюджету та комунальних підприємств, зокрема Ірпінської центральної лікарні.

Раніше також повідомлялося, що Коцюбинська селищна рада придбала продуктові набори  у ФОП Вичалківської Ангеліни Борисівни на суму 319 905 грн, яка пов’язана з депутатом Ірпінської міської ради Богданом Слюсаренком (“Нові обличчя”). Згодом на цих наборах піарилися партійці “Нових облич”. Таким чином мало місце бюджетне гречкосійство в рамках передвиборчої кампанії.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539