Вибори ще не скоро, а черга старих нових вже вишикувалась

0

Тут перший заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин бідкається, що вільної землі під будівництво шкіл та дитсадків в Ірпені не залишилось, тому маємо таку сумну ситуацію. Він готується навіть викупити ділянку, яку раніше мерія виділила приватній особі.

Цікаво, хто буде у виграші? Великі фінансові проблеми намічаються, але депутати-дерибанники, що нині керують, готові знову героїчно йти у владу. При цьому, великими косяками, з яких час від часу вигулькують постаті нібито нові, але з таким шлейфом, що ого-го.

Днями на мітингу за ЄС засвітилась така собі Олеся Василець – танцівниця з Ірпеня. Пізнаше вона написала, що радіє з того, що в Ірпені відбулося урочисте відкриття “нашого” офісу партії Європейська Солідарність в Ірпені.

Подивився в мережі, хто така, з ким дружить, яка у людини позиція. А там дівчину поносило по городах. Наставників-патронів море. І всі один одного достойніші. І Карплюк, і Рабінович. Особливо зацікавив такий собі екс-нардеп Валерій Карпунцов. Мешканці Ірпеня його добре знають. як лобіста висотної забудови на території табору “Зоркий”.
Судячи з фото застілля, Олесі є в кого повчитися.

Я мав “щастя” дізнатись про методи роботи пана Карпунцова особисто, коли він ще був депутатом Верховної ради 8-го скликання.

Раніше я вже писав як у 2017 році пан Карпунцов з групої аж із восьми депутатів підкилимно робив все, щоб прокуратура Київської області на чолі з прокурором Дмитром Чибісовим не змогла повернути в державну власність незаконно продану територію піонерського табору “Зоркій”. (От де земля, Маркушин! А ваш юрист підспівував опонентам прокуратури, замість того, щоб визнати правоту держави).

Цікаву версію для Генпрокуратури пан Карпунцов придумав. Мовляв, це суперечка двох господарюючих суб`єктів, а не виживання з приватної садиби сусіда, ділянка якого як більмо на оці у забудовника, що планував забудувати територію табору. То тепер бачу пан Карпунцов почав займатися ще й підготовкою своїх кадрів на містах.

І виходить, виборці хочуть бачити вибраних ними депутатів – не корумпованих аксакалів, а нових незаплямованих. І тут їм пропонують начебто таких. І навіть не заморочуються, що на цих нових клейма ніде ставити і вуха стирчать як не Карплюка, так Карпунцова з Христюком або інших не так давно відомих діячів. А чого, “піпл хаває”.

Старі кадри швидко навчать як діяти собі на користь. Тому надважливим стає завдання детально перевіряти кандидатів в депутати Ірпінської міської ради, хто вони і звідки взялися. Роботи багато – майже щоденно нові обличчя вискакують в засобах масової інформації, як чорти з болота. Пошукаєш в мережі-маріонетка якогось заслуженого дерибанщика. Хочемо мати критичну більшість адекватно мислячих депутатів, які не дозволять розкрадати бюджет Ірпеня, то маємо вивчати звідки взявся той чи інший кандидат готовий нас ощасливити.

Автор: Микола Дзюба, мешканець Ірпеня

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539