Офіс ЄС в Ірпені відкривав ексрегіонал і ексзаступник мера Христюк

0

Вихідними  у Ірпені відкрили офіс партії “Європейської солідарності” по вул. Тургенівській. На презентації був депутат облради від БПП Георгій Цагарейшвілі, який за даними Руху ЧЕСНО є прогульником.

Також на відкритті був ексзатупник мера Ірпеня Володимира Карплюка, який у карантинний період відзначився гречкосійством, – Дмитро Христюк. Свого часу він був “регіоналом” і Рух ЧЕСНО також зазначав, що він був кандидатом на відкликання через прогули у Баришівській райраді, до якої він завів список “Партії регіонів”.

“Хотів подякувати… що ви сьогодні розділяєте наші погляди”, – сказав на відкритті офісу “Європейської солідарності” Христюк, який змінив не один політичний бренд.

Політик досі залишається очільником обласного осередку партії “Нові обличчя”. Інформація оновлена станом на 13 липня.

Христюк представив депутата-прогульника облради Цагарейшвілі як керівника обласної організації “ЄС”.

Примітно, що ЄС на закріпила народних депутатів за областями і за Київщиною закріплена дружина Дмитра Христюка, фігурантка журналістських кримінальних розслідувань Вікторія Сюмар (у попередньому скликанні парламенту очолювала “Народний фронт“).

Христюк одружився з Сюмар одразу ж після того, як у ЗМІ стало відомо про їхні стосунки. З посади заступника мера Ірпеня Христюк пішов влітку 2018 року. Це сталося тоді, коли фігурант антикорупціних розслідувань Володимир Карплюк звільнився після домовленостей із БПП про підтримку на парламентських виборах. Тоді і Карплюк, і Христюк подалися в псевдожурналісти, аби розповісти, як вони разом нібито розвивали місто Ірпінь всі ці роки.

Христюк на посаді чиновника підписав договори з ФОП-ом-мерцем, на рахунки якого були спрямовані бюджетні гроші. Під час судового засідання тоді застпуник голови фракції “Нарфронту” Андрій Тетерук приїхав брати майбутнього чоловіка колеги Сюмар (“Нарфронт”)  та екс-регіонала на поруки. Справи щодо Карплюка і Христюка після домовленостей з БПП загальмувалися.

До того, як потрапити на посаду заступника мера Ірпеня Христюк був заступником голови Київської ОДА. Саме його направили як очільника робочої групи у Приірпіння, аби він розібрався із фактами побиття активістів та корупцією в регіоні. Журналісти у своїх розслідуваннях стверджують, нібито міський голова Ірпеня Володимир Карплюк, який очолює партію “Нові обличчя”, дерибанить разом зі своїм кумом екс-регіоналом Анатолієм Федоруком ділянки лісу поблизу столиці.

Нагадаємо, на вихідних у Бучі народні депутати від “Слуги народу” представили ексрегіонала Анатолія Федорука як кандидата в мери, якого їхня політична сила може підтримати.

“Громада Приірпіння” вже писала про те, як готується до виборів команда політичного проєкту “Нові обличчя“.

Колишній секретар Ірпінської міської ради і депутат від “Нових облич” Юрій Денисенко очолив рік тому політичний проєкт “Єдина громада”, який орієнтований на Київщину.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539