Округ 18 школи в Коцюбинському: хто балотується від Голосу

0

“Голос” вже офіційно може вести агітацію за своїх кандидатів у селищі Коцюбинське. У програмних засадах команда, яка балотується в селищі, наголошує, що одним з ключових пунктів, над яким будуть працювати кандидати – це приєднання селища до Києва. З іншими програмними обіцянаками можна ознайомитися за посиланням.

Цього року Виборча система для мешканців селища буде іншою. Ми вже писали про те, як буде визначатися переможець і що виборець буде голосувати в бюлетені не лише за партію, а й обирати номер кандидата. Так має запрацювати не лище зовнішня конкуренція, а й внутрішня конкуренція. У бюлетені треба поставити галочку і обрати порядковий номер кандидата.

Зараз надаємо інформацію про кандиатів від “Голосу” по мікрорайону, який голосує у 18 школі. Ось межі дільниці і номери кандидатів. Жоден з них не був раніше депутатом.

#1 Наталія Коломієць – юристка, яка виграла справу в апеляційній і касаційній інстанціях щодо скасування рішення Коцюбинської ради про приєднання до Ірпеня. Також виграла справу в суді й довела, що переворот влади, який організувала в 2016 році Юлія Главацька відбувся незаконно. Працювала над створенням демократичного регламенту роботи Коцюбинської селищної ради, щоб громада мала змогу відвідувати засідання ради і могла впливати на рішення депутатів. Мешкає на вул. Пономарьова.

Якщо Ви підтримуєте Коломієць як кандидатку – обирайте у списку голосу на цій дільниці № 1.

#2 Віталій Вдовцов волонтер, активний учасник Євромайдану. Після Революції Гідності в період російсько-Української війни теж продовжив займатися волонтерством. На СТО, яке розташоване біля залізничного переїзду, ремонтував машини на передову, за що отримав подяки від комбатів.

За Вдовцова можна віддати свій голос на дільниці у 18 школі. Тут він у списку “Голосу” під №2.

Максим Артюхов – мешкає поблизу амбулаторії та 18 школи. Виступає за приєднання до міста Києва, з огляду на те, що там медики та освітяни можуть отримувати більше надбавок, а також школярі можуть мати сніданки та групу подовженого дня коштом місцевого бюджету, що селище Коцюбинське забезпечити не може.

Якщо виборці підтримають Артюхова, вони після реєстрації можуть за нього віддати голос на дільниці у 18 школі. Він у списку “Голосу” на цій дільниці повинен бути під №3.

Юрій Таубе – має дві вищі освіти – технічна та адміністративний менеджмент. Має досвід у сфері енергетичних рішень та працює у сфері інформаційної безпеки – а саме кібербезпека. Виступає за більш якісний сервіс в медицині, навчальних закладах та введення системи Smart City в Коцюбинському.

Після реєстрації ті, хто підтримають кандидата, зможуть віддати за нього голос на дільниці 18 школи. Він йде у списку “Голосу” на цьому окрузі під номером 4.

#5 Олександра Голик – випускниця Києво-Могилянської академії за спеціальністю “екологія”. Проживає поблизу лісу. Бере активну участь у толоках, разом з родиною прибираємо ліс. Підтримує винесення межі Біличанського лісу, щоб унеможливити дерибан рекреаційного ресурсу. Виступає за приєднання селища до Києва. Це дасть змогу покращити інфраструктуру, медицину та освіту.

Якщо Ви підтримуєте Олександру Голик то в бюлетені у списку Голосу обирайте №5.

Нагадаємо, першим номером “Голосу” є мешканець ЖК “Атлант” Сергій Бовкун. Він координує роботу “Голосу” в селищі.  Перед виборами закликав непрописаних мешканців селища змінити місце для голосування, щоб формувати відповідально селищну раду. Активний учасник акцій за приєднання селища до міста Києва. Відвідував сесії Коцюбинської ради, коли вони проводилися у відкритому режимі. Виступає за збереження Біличанського лісу й якнайшвидшого винесення меж лісу в натуру, що унеможливить дерибан. Під час реєстрації “Голосу” ночами контролював роботу на засіданнях ТВК, аби його команда нарешті змогла отримати постанову і розпочати чесно агітаційний процес.

Огляди інших кандидатів цієї та іних політичних сил найближчим часом будуть на сайті “Громади Приірпіння”. Щодо кандидатів партії “Голос” у Коцюбинському від мікрорайону ДОЗ, то Ви можете ознайомитися з ними за посиланням. Також Ви можете ознайомитися із оглядом кандидатів від “Голосу” на окрузі Будинку культури. Аталогічно є огляд кандидатів на окрузі ДОЗ від УДАРу, та на Будинку культури від УДАРу.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539