Як і скільки з бюджету Коцюбинського виводять гроші на сайт команди “Нових облич”

0

Коцюбинська рада віддала майже 50 000 грн з бюджету за поширення інформації в мережі Інтернет.

Тендерну закупівлю виграло товариство ITV.

Це підприємство, де одним з працівників значився лідер партії “Нові обличчя”, колишній мер Ірпеня та фігурант журналістських антикорупційних розслідувань Володимир Карплюк.

Те, що договір підписаний саме з цим ТОВ доводить закупівля, яка відбулося 7 червня.

З моменту укладання договору пошуковик Google за пошуковим словом “Коцюбинське” видає одну новину про колишню селищну голову Ольгу Матюшину.

Торік з бюджету Ірпеня за аналогічною схемою вивели 1,5 млн грн на піар “Нових облич”.

Нагадаємо, селищний голова Коцюбинського Сергій Даніш (“Слуга народу”) отримує більше зарплату, ніж мер міста-мільйонника. Окрім того Коцюбинська рада купила машину за 600 000 грн, на який і їздить Даніш. Також для комунальників придбали за 30 000 електроскутер. Як пояснило комунальне підприємство, на скутері вночі їздить працівник і активує полив зелених зон. УЖКГ “Біличі” так і не роз’яснило, чому не можна зробити автоматизований полив і хто прораховував економічну доцільність закупівлі скутера.

Комунальне підприємство селища Коцюбинське УЖКГ “Біличі” на грані банкрутства. На нього вивели мільйони бюджетних коштів і керівництво КП не хоче звітувати перед громадою і депутатами. Наразі УЖКГ винне “Київводоканалу” мільйони гривень за водовідведення і є загроза відключення води. Даніш зізнався, що в передвиборчий рік, коли коштом УЖКГ робили піар на благоустрої, він під свою відповідальність сказав не платити кошти за водовідведення. При цьому 2021 року на обрізку дерев виділили вже 250 000 грн.

За відсутності спроможності забезпечити соцпослуги в Коцюбинському, бюджет селища платить Ірпеню за те, що вони обслуговуватимуть мешканців селища.

Ірпінським перевізникам за пільговиків з бюджету відголосували спершу 400 000, а далі ця сума зросла до 1 млн.

У передвиборчий рік, на парки і сквери, зокрема з рахунків УЖКГ “Біличі”, були витрачені мільйони гривень.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539