Кухарська сотня: хто допоможе просушити овочі на фронт?
— 10 Березня 2015 0Якось проглянула сюжет по телевізору. У Дніпропетровську волонтери сушили на фронт борщ. Так у нас в Ірпені виникла ідея робити те ж саме.
Брали прості пакети-“майки”, клали насушені овочі й спершу віддавали до 2-го кабінету і Ірпінській раді.
Продукти купували просто в магазині.
Коли ж познайомились з Ігорем Смородиновим з ГО “Сотня Милосердя”, то застували свою “Кухарську сотню” з відповідною сторінкою у Facebook, до якої приєдналось понад 100 людей.
Ця “Сотня милосердя” забезпечує нас овочами. Сушать овочі 12 дівчат з Ірпеня та Бучі.
Ми виробляємо протягом тижня 100 наборів на 10 літрів. Цього, звісно, мало. Але з чогось треба починати.
У нас в асортименті вже не лише борщ, а й морква та буряк по-корейськи, квашена капуста, сало з часником.
Залишити відповідь