Коцюбинське залишиться з газом?

0

Аварійна служба “Ірпіньгазу” повідомила редакції Сайту громади селища, що газ для побутових плит ймовірно не відключатимуть.

“Попереджайте людей, щоб не користувалися колонками та котлами. Перед тим, як йтимуть з помешкання, нехай перекривають газовий вентель,” – каже диспетчер аварійної служби “Ірпіньгазу”.

У “Київоблгазі” пояснили, що прохання не користуватися котлами та колонками пов’язане з тим, що газ слід споживати мінімально – виключно для нагальних потреб приготування їжі, тоді, можливо, його вистачить до кінця робіт.

Нагадаємо, з 26 по 30 квітня все Приірпіння може залишитись без газопостачання.

У “Ірпіньгазі” наголосили, що намагаються уникнути повного відключення, оскільки подібні роботи проводяться ними чи не вперше.

Задля більшої безпеки під час приготування їжі на плиті радять постійно бути поруч з плитою й слідкувати, щоб полум’я не згасло. Якщо ж воно згасне – негайно перекрити вентель і не користуватися газовою плитою.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539