У вівторок о 9:00 Юрій Павленко відвідає музичну школу селища

0

Ревизор“Завтра в робочому форматі в музичній школі селища Коцюбинське (будинок культури – прим. ред.) буде зустріч уповноваженого Президента з прав дитини Юрія Павленка з місцевою владою та громадою селища щодо звернення депутата стосовно недопущення скорочення фінансування мізичної школи селища,” – повідомила редакції прес-секретар Павленка – Олена Розвадовська.

Нагадаємо, що на бюджетній сесії селищної ради депутати майже одноголосно проголосували за скорочення кількості учнів в музичній школі, що передбачає зокрема відсутність набору дітей в новому навчальному році на бюджетні місця.

Проти Нового року Юрій Павленко на прес-конференції пообіцяв журналістам відвідати селище Коцюбинське й провести владі лікнеп з прав дитини.

Захід відкритий для представників преси. Для додаткової інформації звертатись за телефоном (096) 298-1234.

Довідково: Коцюбинська дитяча музична школа відкрилась у 2000 році. На сьогодні у школі навчаються 96 дітей, що становить 6,5% від загальної кількості дітей шкільного віку селища. У зв’язку з обмеженістю фінансування, селищною радою з 1 січня 2013 року планується скорочення 3 педагогічних ставок, а з 1 вересня – скорочення контингенту до 80 учнів.

За матеріалами сайту Адміністрації Президента.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539