Бойкот магазинів влади та місцевих депутатів

0

У той час, як у Києві на вулиці Грушевського, поблизу урядового кварталу, почалися сутички мітингувальників з правоохоронями, в Приірпінні місевий активіст Ігор Домбровський вирішив підривати фінансовий добробут місцевих політиків.

У мобілізаційному наметі Євромайдану в Ірпені активіст поширював листівку з брендами, які приносять дохід провладним політикам.

Але цього разу дісталось не лише “регіоналам”. Головною світлиною на листівці стала символічна фотографія з депутатом Валерієм Пєшим, який на відпочинку відзнятий “обличчям у ікру”.

Цей образ в Інтернеті вже став символом зажерливості політиків.


peshyi_ikra_2012

“Бютівець” Валерій Пєший на цій листівці з’явився не випадково. Саме він разом із депутатом від Партії регіонів Київоблради Валерієм Башуном, згідно з інформацією “Української правди” стоїть за дерибаном тисяч гектарів Біличанського лісу.

Депутати з протилежних таборів настільки близькі, що разом проводять відпустки.

“Це всеукраїнська акція – тут перелічені ті бренди, які ми добре знаємо й за ними стоять наші олігархи, дотичні до правлячої партії. А “опозиціонер” Пєший уособлює те зло, яке ми хочемо, щоб люди пікетували,” – розповідає редакції Сайту громади Приірпіння  Ігор Домбровський – голова ГО “Самозахист”.

“Ідея полягає в тому, щоб люди задумалися над тим, що це дієвий спосіб страйку. Люди повинні розуміти, що від них багато чого залежить і таким чином вони можуть впливати на владу ”, – додає Домбровський.

Громадський активіст також порадив байкотувати дрібні магазини в регіоні, які належать місцевим депутатам, членам або симпатикам Партії регіонів.

“Є багато магазинчиків, що належать певним місцевим депутатам. Також усім відома група “Заїр”, до якої має відношення депутат Київської облради Ігор Борзило. Склади та кафе Юрія Прилипка та Валерія Пєшого. Будівлі, які надає в оренду Володимир Карплюк, зокрема, Гулівер в Ірпені”, – роз’яснює Домбровський.

Також в мобілізаційному наметі в Ірпені усі охочі можуть всупити до ВО “Майдан” та ознайомитись з політичною ситуацією в країні.

“Те, що мало відбутись – воно відбулось. Це була та подія, яку не можна було відвернути. Гарний вислів висів на одній з барикад, який повісили люди, здається з східних областей – “достали”. Тут не правильно, мені здається, звинувачувати ні одну, ні іншу сторону. Бо винні у тому, що відбулось, а відбулось протистояння між українцям, я наголошую, бо відбулось протистояння між українцями…, а винні в цьому сидять в Межигір’ї, сидять в Кабінеті міністрів. Кожне зло має свою назву, своє ім’я,” – коментує Домбровський.

Загалом, повідомили активісти Приірпіння, вже видано більше 200 посвідчень. Люди обурені застосуванням зброї проти мирних людей…

та цілеспрямовано проти журналістів:

“Станом на вчора було видано більше 200 посвідчень. Багато хто підходить і каже, що зареєструвався до ВО “Майдан” у Києві. Багато хто з мешканців Приірпіння їздить до столиці й там висловлює свою позицію”, – розповідає активіст.

Редакція пропонує всім, хто володіє інформацією про бізнес політиків Приірпіння, які так чи інакше причетні до провладної партії, що причетна до кровопролиття в столиці і несе як чинна влада пряму відповідальність за поранених громадян, в тому числі й наших колег-журналістів, дописувати дані в коментарі чи надсилати редакції, які будуть перевірятись та опубліковуватись.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539