Суд позбавив ділянки депутатську фірму BGM

2

Суд зобов’язав “Buildgoupmanagment” повернути Київській облдержадміністрації земельну ділянку площею 0,1 га, яка знаходиться біля м. Ірпінь. Про це свідчить постанова Київського апеляційного господарського суду, яке нещодавно з’явилось в реєстрі.

Ірпінська міськрада надала фізособі у власність ділянку площею 0,1 га для будівництва жилого будинку. Це сталося ще у 2010-му році. У подальшому ця ділянка кілька разів перепродавалася, поки врешті у 2012-му не опинилася у власності BGM.

Суд вказав, що Ірпінська міська рада прийняла рішення за відсутності відповідних повноважень. Адже ділянка знаходиться за межами Ірпеня і право розпоряджатися нею має виключно Київська ОДА.

Безымянный

BGM у 2012 році заснували Інна Бречко і лондонська компанія “Декком Лтд”. Нинішніми засновниками фірми є Наталія Слугіна і Анатолій Слугін, повідомляють “Наші гроші”.

BGM має спільний телефон (0442294600) із ПП “БілдГрупМенеджмент”, ТОВ “Гарант Пелета” і ТОВ “Гарант Пелета 1”.

Співзасновниками двох останніх фірм раніше був депутат Ірпінської міськради Ігор Вишняков, який став секретарем Ірпінської міської ради за часів “регіоналів”. До слова, на відкриття його дитсадка приїхав власною персоною не лише голова ОДА Анатолій Присяжнюк, а й Янукович-молодший.

Співзасновником ТОВ “Гарант Пелета” були і залишаються також тесть Вишнякова Василь Пікулик, який у 2006-2010 був селищним головою Коцюбинського, а на виборах до парламенту став довіреною особою міського голови Бучі Анатолія Федорука, та Анатолій Прилипко, депутат Києво-Святошинської райради від “УДАРу”. А співзасновником ТОВ “Гарант Пелета 1” залишається депутат Ворзельської селищної ради Едуард Юрченко.

Компанія BGM будує в Ірпені житлові комплекси “Суворов” і “Київський”.

За BGM Ігор Вишняков зараз веде боротьбу з іншим дпутатом Ірпінської ради – Валерієм Пєшим, який більш відомий, що визнав свою безпосереднб причетнійсть до організації дерибану Біличанського лісу.

2 коментарі

  1. Громада м.Ірпінь 7 Лютого 2015 at 00:09

    Дійсно рішенням суду було скасовано рішення Ірпінської міської ради № 4766-90-V від 25.06.2010р щодо виділення цієї земельної ділянки на бідівництво будинку. Ця ділянка була виділена НЕЗАКОННО бо вона знаходиться поза межами міста Ірпінь. Депутати не мали права її виділяти. Там ще таких ділянок штук 40. Всі вони виділені НЕЗАКОННО. Групою Місяця, Денисенка, Страховського, Пешого, Вишнякова. Всі одразу мали вигоду з цих ділянок. як правило отримали на підставних осіб а потім зробили договір купівлі-продажу. Ось і все. Апеляція могла б і скасувати рішення господарского суду, но треба було занести кошти та підробити деякі документи з Держземагенства м Ірпеня. Але враховуючи що Вишняков посварився з Пешим, то зього ніхто не зробив. Через пару тижнів ця земля буде вважатись землею м.Ірпіня. І знову почнеться ДЕРИБАН. Тільки з урахуванням інтересів Карплюка і К. Тому ще раз звертаємось до Громади міста Ірпінь. МИ НЕ ДАМО РІЗАТИ ЛІС НАВІТЬ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО. Нехай там граються ДІТИ. Слава Україні.

  2. Правый сектор 7 Лютого 2015 at 09:14

    ГО “Правий сектор” заявляє що якщо відбудеться вирубка лісу та роздача нових земельних ділянок в Ірпені згідно нових меж то особи які сприяють цьому БУДУТЬ ПОКАРАНІ.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539