Бархоленко став помічником нардепа Гаврилюка

3

На сайті Верховної Ради з’явияються відомості про нових помічників нардепів. Активіст Віктор Бархоленко, екс-депутат Бучанської та Ірпінської рад, який веде постійну боротьбу з дерибанами місцевої влади, став на громадських засадах помічником нардепа Михайла Гарилюка.

“Я його постійно набирав і казав, щоб приїздив як нардеп на засідання суду, де розглядалась справа про Бучанське межигір’я родини екс-нардепа-втікача Калєтніка. Гаврилюк приїхав, хоча Буча не входить в його округ, побачив що питання актуальні і відзначив мою участь у цьому процесі. Я його переконую, що зараз маємо ініціювати такі позови до суду в усьому Приірпінні, яке входиь безпосередньо до 95-го округу,” – зазначає Бархоленко.

“З-поміж помічників нардепа Гаврилюка я курую антикорупційний напрям дерибанів землі. Це мій профіль. Я його змінювати не буду. Я дізнався, що моє прізвище вже на сайті Вреховної ради тоді, коли мененабрала журналістка Олена Жежера і привітала. Я їй казав, що поки нема посвідчення, хай нікому не каже, але так як вже з’явилося на сайті ВР, вона запостила це у соцмережі,” – каже помічник нардепа.

Бархоленко переконаний, що тепер боротьба буде більш результативна, бо навіть без посвідчення поміника нардепа йому та іншим небайдужим вдавалося досягати результатів і перемагати.

Нагадаємо, що на активіста Віктора Бархоленка не раз нападали. Після інтерв’ю програмі антикорупційних розслідувань “Схеми”, де він розповів, як чиновники з Апарату ВРУ незаконно отримали ділянки в лісі, йому в будинку невідомі побили шибки.

Безымянный

Кілька місяців тому незнайомі, представившись журналістами, покликали Бархоленко нібито на інтерв’ю й облили активіста зеленкою.

Безымянный

Через активну боротьбу з корумпованою владою, у 2008-му році на Бархоленка був скоєний напад. Тоді йому дивом вдалося вижити.

Бархоленко був депутатом Бучанської (1994-2002 роки) та Ірпінської ради (2006-2010 роки).

Аби перешкодити системному дерибану в Приірпінні, від КОДА, яку тоді очолював Євген Жовтяк, було створено в 2005 році робочу групу в складі Віктора Бархоленка, Мирослави Свистович та Юрія Погребняка. Майже рік тривала виїмка документів з Ірпінської та Бучанської рад. Від КОДА згодом подали позов і виграли його в господарському суді Київської області.

Суд тоді ухвалив: заборонити місцевим радам Ірпінського регіону розпоряджатися землями лісового фонду.

“Саме ця перемога в суді й стала початком тіньового тиску на групу, але ми його витримали, чого не можу сказати про керівництво ОДА. Саме з її розпорядження наші повноваження були несподівано припинені, тому в подальшому в суді не було кому відстоювати інтереси держави. Наступні рішення судів приймались на користь корупції. Мені відомо, що через рік після закриття справи Жовтяк отримав ділянку в Бучі”, – резюмує Бархоленко.

З того часу Бархоленко невпинно веде боротьбу з дерибанами.

3 коментарі

  1. Громада м.Ірпінь 2 Березня 2015 at 08:53

    Бархоленко теперь может на другом уровне бороться с мафией в Бучанском городском совете. И я думаю что очень скоро мы увидим результаты. ))

  2. Розсудливий 2 Березня 2015 at 09:24

    Вітя! Добився хоч бумажку, а горші заробиш на СТО. Твоїми діями вже зацікавилась прокуратура. Паломарчук вже в позивній заяві, матеріали в судді Пархоменко. Дальше до чого догавкаєшся.

    • Лорик 2 Березня 2015 at 18:49

      Шановний, перекладіть, будь-ласка, ваш каламбур на зрозумілу для людей мову!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539