Приірпінська Санта-Барбара: у Карплюка дві співмешканки?

1

Відома забудовниця Бучі Наталія Бойчук, як з’ясувалося, прописана за однією адресою з іншим місцевим забудовником – мером Ірпеня Володимиром Карплюком.

Прописані вони в Бучі за адресою вул. Польова, 28, кв. 36.

Цю інформацію редакції сайту “Громади Приірпіння” повідомило джерело в реєстраційній службі.

Забудовникі прописалися не в новобудовах, а в старенькій 5-ти поверховій хрущівці.

Польова, 28

Адреса Наталії Бойчук вказана у реєстрі, де є відомості про її земельні ділянки.

Бойчук, ділянка

Про прописку Володимира Карплюка під час оголошення результатів виборів сказав голова територіальної виборчої комісії Олексій Гавриленко.

У цій старій хрущовці в Бучі, згідно юридичної адреси, знаходиться рекламна агенція “Сарафан”, керівником якої є Наталія Бойчук.

Сарафан, Бойчук

За інформацією джерела “Громади Приірпіння” в Бучанській міській раді, дружина Володимира Карплюка – Лариса Карплюк, яка також є забудовницею, отримала земельні ділянки в Бучі по вул. Тургенєва.

“Тут на Тургєнєва, поміж Бучанським межир’ям Калєтніка та ділянками чиновників ВРУ Зайчука та Ялового, зараз побудувалася й фактично проживає мерська родина Карплюків. За одним парканом стоїть кілька будинків. Я думаю, що Анатолій Федорук дав свідомо земельну ділянку своєму куму Карплюку по сусідству з високопосадовцями, щоб мати можливість бути у статусі холуїв у цих осіб”, – переконаний помічник народного депутата Михайла Гаврилюка – Віктор Бархоленко.

На момент отримання ділянок Лариса Карплюк мала зовсім іншу адресу, хоча її чоловік Володимир Карплюк був і є досі зареєстрований з пані Бойчук на Польовій.

Карплюк Лариса

І знакова деталь, Карплюк і Бойчук тут зареєстровані не самі. З ними разом на Польовій є і Ольга Співак – “тезка” родички директора “Будрегіонінвесту” Володимира Співака, яка отримала ділянку в Бучі по-сусідству з дружиною Карплюка на Тургенівській.

Нагадаємо, саме Співак був технічним кандидатом Анатолія Федорука на виборах до ВРУ.

Нагадаємо, Співак був техкандидатом екс-“регіонала” Анатолія Федорука на парламентських виборах.

1 Comment

  1. Громада м.Ірпінь 3 Квітня 2015 at 08:06

    Карплюк это бизнесмен. Ему наплевать на людей. Челоовек рвется во власть. Спит и видит себя нардепом. Только вот за него не проголосуют как и за его кума Федорука. Пусть тут работают. На земле. ))

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539