Гаврилюк з Таможнім: я складаю повноваження помічника нардепа

1

Я переконаний, що вибір зробив правильний.

У середу після засідання Вишспецсуду у справі щодо Бучанського межигір’я, я зателефонував нардепові Михайлові Гаврилюкові. Хотів проінформувати його про те, як пройшов суд.

Як виявилось, він теж хотів мені телефонувати, аби попросити, щоб я не зачіпав, не критикував, “Прикордонника”. Я перепитав, чи має він га увазі депутата Бучанської міської ради Олександра Таможного.

“Вікторе, ми йдемо однією командою, я тобі надав великі повноваження як мого помічника-консультанта. І на попередній нашій зустрічі я тебе просив його не займати, а ти йдеш проти моєї волі,” – говорить мені народний депутат, який має виконувати волю громади і дбати перш за все про її інтерес.

Я роз’яснював нардепу, що у мене є певні принципи, яких я не переступлю за жодних обставин. Зокрема це стосується “ригівських” холуїв, що за режиму Януковича лизали в цій системі все, що можна, і що не можна. Бігали, як декоративні песики по Бучі з колорадськими трічками, абим їм догодити.

Безымянный

На цих виборах до ВРУ Таможній балотувався як висуванець від Ліберальної партії України, керівник якої був на той момент чинним нардепом, що голосував за диктаторські закони 16-го січня.

До слова, дуже багато листівок було у день тиші саме від Таможнього можна було побачити у Бучі що лібераловисуванець теж не гребував в агітації стилістикою, схожою на блок Петра Порошенка. Тобто фактично кандидат ошукав виборців.

tamozhnii

До слова у Бучі Таможній представляв Народну партію Володимира Литвина, який теж голосував за диктаторські закони 16 січня і лише у жовтні (!!!) відкликав свій голос.

Таможній як депутат Бучі навіть неспроможний відреагувати на проблеми мешканців свого маленького округу. Так погорільці Бучі від нього допомоги не дочекалися у вирішенні проблеми із житлом.

Я зазначив нардепу, що займаюся й продовжуватиму займатися справами в інтересах місцевої громади та держави в цілому. І якщо він вважає, що стосунки з паном депутатом Таможнім мають пріоритет над такою моєю діяльністю, то я готовий, як би мені це не було прикро, припинити свої повноваження, як помічника-консультанта нардепа козака Гавлилюка.

“У такому випадку, – сказав Михайло – взавтра я звернусь з листом до Керівника апарату ВР України, пана Зайчука, щодо припинення твоїх повноважень”.

Що ж пан Зайчук, голова Апарату ВР, який отримав у Бучі ділянку лісу зі своїми колегами загальною площею понад 1 га, що я викрив і оприлюднив, буде тільки радий.

Безымянный

Таможній, до слова, теж брав участь у дерибанах.

На цьому бажаю успіхів нардепу у боротьбі з корупцією. Повноваження помічника-консультанта нардепа ВР України мені були потрібні лише для того, щоб реалізовувати роботу з відстоювання інтересів та прав громади Приірпіння, а в компанії з Таможнім і подібними РИГівськими посіпаками я себе не хочу бачити.

samАвтор: Віктор Бархоленко, бучанець

1 Comment

  1. Иван Иваненко 4 Червня 2015 at 17:04

    Козаки, в мою бытность, всегда были клоунами для действующей власти. Как можно было за такое ничтожество проголосовать!!!! Врочем, что удивляться, за дважджы вора садовского дважды Коцюбинское голосовало!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539