Квартири Карплюка розсмішили 95 квартал та шокували консультанта Обами

0

Про мерські статки Володимира Карплюка знають вже навіть у США.

На фото – консультант Барака Обами з цифрових технологій Скотт Гудстейн. Йому забракло слів, коли він дізнався, що міський голова задекларував у 2013 році 67 квартир.

Ця інформація стала не лише предметом для серйозних журналістських розслідувань, де йдеться про можливе ухиляння від сплати податків, її вже висміяли навіть коміки “95 кварталу”.

“Здається, це прекрасна новина. Я вважаю, що цього чоловіка треба носити на руках. Хто такий мер міста? Мер міста це головна людина міста. І по великому рахунку – це приклад для наслідування. Це людина, яка може сміливо вийти і сказати: “Роби, як я. Будь, як я. В мене 67 квартир. Ти хто? Ти вчителька?  В тебе яка зарплата? 3 тисячі в місяць? В мене 10. Добре! Не май 67! Май 20. Встань і йди! І не кажи, що ти не можеш зібрати на нещасних 20 квартир,” – говорить у студії “95 кварталу” Сергій Притула.

На телеефірі на каналі Інтер, куди з невідомих причин зачастив останнім часом міський голова населеного пункту, де немає навіть 50 тисяч мешканців, екс-спікер Правого сектору нагадує недисциплінованому Володимирові Карплюкові про те, що у нього десятки квартир. Люди ці слова зустрічають оваціями.

Борислав Береза нагадав про це Карплюкові невипадково. Перед тим Карплюк не дав можливості висловитися народному депутатові від Народного фронту Леонідові Ємцю, який тягнув руку й чекав, поки йому нададуть слово.

“Ми не будемо жити в нормальній країні, поки не почнемо слухати один одного. Базар і крик – це не шлях до результату,” – пояснює мерові з периферії, який потрапив на прямий ефір, парламентар від Народного фронту.

Нагадаємо, що міський голова Ірпеня популяризує культуру сили і голосу в регіоні. Останній скандальний випадок стався на сесії Коцюбинської селищної ради, коли громада виступила проти приєднання селища до Ірпеня, а міський голова почав кричати “Ирпень, Ирпень, Ирпень” і потім сам собі поплескав.

Статки міського голови надихають користувачів Facebook на народну творчість. Люди лайкають і поширюють.

Безымянный

Про міського голову Ірпеня говорять відтепер не лише на загальнонаціональному рівні. Історію про десятки квартир переповідають  клієнтам навіть таксисти.

“Знаєте, я їхав у таксі. І мені таксист сказав, що він з Ірпеня і спитав, чи знаю я про їхнього мера, в якого 67 квартир. І я сказав, що я не просто знаю, а знаю журналістів, які знайшли цю інформацію,” – розповідає Антон, мешканець Святошинського району.

“Таксист пообіцяв мені дзвонити, якщо дізнається ще щось цікаве про міського голову та його команду,” – додає Антон.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539