Соболєв: Я знаю Мазура ще з часів протестів “Україна без Кучми”

0

Народний депутат від “Самопомочі” Єгор Соболєв особисто знайомий не перший рік з кандидатом на міського голову Ігорем Мазуром.

“Я знаю Ігоря ще з часів протестів “Україна без Кучми”. Зараз державі і громадам потрібні люди не з систем. Людям потрібні представники, не оплутані сотнями схем, земельних крадіжок, спільного бізнесу на громадському майні,” – наголошує нардеп Єгор Соболєв, який у парламенті очолює Комітет з питань запобігання і протидії корупції.

“У Приірпінні склалася доволі непроста ситуація через те, що до влади рвуться “Нові обличчя” на чолі з Володимиром Карплюком. Вони кандидують екс-регіоналів та фігурантів журналістських антикорупційних розслідувань,” – додає Соболєв.

Мазур не просто АТОвець, який воював за Україну. Він має не одну вищу освіту. На виборах в народні депутати 2014 року посів 4 місце у Приірпінні.

Нагадаємо, Єгор Соболєв також підтримує Андрія Скіпальського –  кандидата в Ірпінську міську раду від селища Коцюбинське (вул. Лісова, вул. Меблева, вул. Чапаєва 5, вул 28 км).

“Я особисто знаю Андрія Скіпальського. Це порядна людина, яка не перший рік веде боротьбу за інтереси своєї громади. Коцюбинському пощастило, що у селища є такі люди, які не здають інтереси людей. Тому я прошу всіх, хто проти корупції і хто вірить в розбудову сильної, незалежної України підтримати Скіпальського,” – просив нардеп Єгор Соболєв.

skopalski_2

Скіпалький іде в депутати від БПП, оскільки по-іншому кандидуватися, згідно з законом до міської ради не можна.

До Ірпінської ради по округу Скіпальского у Коцюбинському кандидується представник Нових облич і чинний член виконкому Коцюбинської селищної ради Богдан Слюсаренко.

Слюсаренко – кум доньки селищного голови екс-регіонала Вадима Садовського і її чоловіка Сергія Осіпова. Власник бордів у селищі, на яких регулярно рекламуються “Нові обличчя”, Володимир Карплюк та Сергій Даніш, якого “Нові обличчя” готують у Коцюбинському на селищного голову і який просидів у СІЗО за підозрою у викраденні монахинь. Громада кандидує як альтернативу кандидує акивістку Ольгу Матюшину. Її також підтримує БПП.

Без імені

До облради громада підтримує Ігоря Домбровського – активіста і добровольця, який  пішов у зону АТО і кандидується від “Свободи” (можливе лише партійне кандидування). 

Без імені

Щодо “Нових облич”, то Громадський рух ЧЕСНО напередодні виборів попередив, що вони несуть загрозу для Києва та Київщини. Моніторинг ЧЕСНО виявив, що список Нових облич до Київської облради очолив екс-регіонал і чинний депутат Баришівської ради Дмитро Христюк, який у своїй раді став за кількістю прогулів сесій кандидатом на відкликання.

З-поміж кандидатів у депутати до Ірпінської ради Нові обличчя виставили низку забудовників, зокрема і представника “Атланту” Олександар Шубіна.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539