Троє кандидатів у мери Ірпеня знялися на користь Мазура

0

Екс-голова Ірпеня Мирослава Свистович, яка йшла на мера від “Сили людей”, представник “радикалів” Вадим Бєлов та активіст Євген Мельничук, якого нещодавно побили через захист зелених зон Ірпеня, зняли свої кандидатури з виборів на користь АТОвця Ігоря Мазура, який йде від БПП.

Це сталося у вівторок під час дебатів в Ірпені.

Карплюк спершу не хотів дебатувати особисто з опонентами, які на його порожнє місце поставили деревину. Але коли незадоволення пристуніх почало наростати, бо він замість себе прислав Максима Плєшка – керуючого справами виконкому, то Карпюк таки прийшов і став свідком того, як опоненти почали об’єднуватися проти нього.

“Я офіційно заявила, що підтримую єдиного кандидата від громади Ігоря Мазура. Це було зроблено тому, що тільки об’єднавшись разом ми можемо перемогти у Володимира Карплюка, який в найкращих традиціях Партії регіонів використовує всі можливі засоби: від адмінресурсів до ресурсів громади, щоб утриматись при владі і продовжити своє бізнеспроцвітання за рахунок дерибану землі та знищення лісів Приірпіння,” – наголошує Мирослава Свистович.

Кандидатуру Мазура кілька днів тому підтримав також і народний депутат від “Самопомочі” – Єгор Соболєв.

Соболєв, який веде боротьбу з корупцією, закликав виборців Приірпіння бути пильними щодо Володимира Карплкюа та його партії Нових облич.

Активіст Євген Мельничук каже, що прийняв рішення знятися на користь Мазура, переглядаючи відео розстрілу людей під час майдану:

“Ще я побачив результати перевірки КОДА, з висновками, що Ірпінська міська рада системно і грубо порушує закони у 2015 році щодо дотримання земельного, водного і природоохоронного законодавства. Тому вважаю, що Карплюк є злодієм і має сидіти у в’язниці!!!”

Мазур балотувався у 2014 році в народні депутати від “Правого сектору”, набравши 7 тисяч голосів і посівши 4 місце.  Це при тому, що цей кандидат в народні депутати фактично не вів передвиборчої кампанії, бо був у зоні АТО. За кілька місяців до виборів він приїздив у Бучу з фронту, де воював у складі батальйону “Айдар”. Приїздив для того, аби провести віче проти дерибану землі в місті.

Таким чином залишається лише 8 кандидатів на посаду міського голови.

Журналіска Ірина Федорів у своїй колонці закликала кандидатів на посаду міського голови висунути єдиного опозиційного кандидата:

“На моє глибоке переконання, всі кандидати в мери Ірпеня, в кого є совість і розуміння того, що відбувається в регіоні, повинні сісти за стіл переговорів і узгодити єдиного опозиційного кандидата… Інакше результати 26 числа – це персональна відповідальність кожного, хто не сів за стіл переговорів.”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539