Хто хоче бути мером Ірпеня?

0

На сайті ЦВК з’явився повний список кандидатів в мери Ірпеня.

“Найбільшою загрозою для міста і регіону я вважаю двох кандидатів – Володимира Карплюка та Петра Мельника. Будь-яка свідома людина має розуміти, що ці люди не можуть керувати містом в оновленій країні. Ці двоє пов’язані з екс-регіналами найтіснішими зв’язками. Тут і кумівство, і бізнес-інтереси, і цинічний піар на загиблих у зоні АТО. На виборах треба байкотувати не лише “Нові обличчя” та “Селянську партію України”, з якою йде Петро Мельник.

“Наш край” – це перевертні і теж екс-регіонали. Партію очолюють люди, які голосували за диктатуру 16 січня в парламенті 2014 року. Кандидатом на голову від “Нашого краю” є екс-регіонал Ігор Борзило,” – наголошує журналістка Ірина Федорів.

“Категорично не можна підтримувати “Батьківщину” за цинічну брехню її партійців. Мені особисто різні партійці “Батьківщини” обціяли не кандидувати людей, які пов’язані з дерибаном Біличанського лісу. І що ми бачимо?

На сайті ЦВК до Ірпінської ради кандидують депутата Коцюбинської селищної ради Владислава Євстєфєєва, у якого, за словами прокурора майже 100 ділянок у лісі. І це далеко не єдиний дерибанник у списку. Відповідно, якщо такий список в партії, то це зрада інтересів громади. Ми продовжимо аналіз кандидатів для громади, щоб за 20 днів вони зробили виважений і усвідомлений вибір. Прошу всіх максмально поширити інформацію через соцмережі та роздруковувати і давати читати сусідам. У нас є вибір. Є, окрім перевертнів, є і достойні кандидати,” – додає журналіска.

Ось ті кандидати, які є на сайті ЦВК.

Без імені

 

Щодо інших партій та кандидатів волонтери редакції по можливості підготують для громади детальний аналіз.

Якщо вам відома інформація про кандидатів, яка є суспільнозначимою, якщо ви володієте документами та фотодоказами – просимо всіх читачів надсилати інформацію в редакцію – pigmaliones@gmail.com .

“Громада Приірпіння” просить про максамальний репост і поришення у соцмередаж всіх матеріалів, які волонтери готують перед виборами.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539