Кандидати в мери Ірпеня мають об’єднатися VS Карплюка-67

1

На моє глибоке переконання, всі кандидати в мери Ірпеня, в кого є совість і розуміння того, що відбувається в регіоні, повинні сісти за стіл переговорів і узгодити єдиного опозиційного кандидата.

Той спиток, який зараз є на сайті ЦВК показує, що електоральне опозиційне поле вркай роздріблене. Так було і минулого разу, коли на виборах 2014 року Ігор Панасюк та Богдан Мельничук взяли близько 5 тисяч голосів, а Володимир Каплюк – 67 близько 10 тисяч.

Зараз історія може повторитися знову. Тому кожен з Вас має розуміти, що особисті амбіції можуть нашкодити спільній справі і суспільному благу громади як ніколи.

Освічені люди цілком розуміють, хто такі “Нові обличчя”, кого вони кандидують. Мене вчора запитували як виборця, який новий вибір мені дали Нові обличчя.

Ну так от на низовому рівні у селищну раду Коцюбинського (Меблева 11, 11а, 11б) кандидується дехто Сергій Базилівський. Я, пропрацювавши в громадському секторі 5 років, відходивши на сесії 5 років, про таку людину-активіста не знаю і не чула. А от моя сусідка Олександра Куцан, яка йде як самовисуванка – веде боротьбу з “Мастер-Енерго”, організовує суботники в лісі та займається благоустроєм будинку. І точно не перед виборами. Я ж її роботу бачила задовго до того.

Безымянный

І на селищного голову нам ангажують Сергія Даніша, який на моїй пам’яті ЖОДНОГО разу не прийшов на сесію, коли громадяни приходили. Не брав участь у суспільноважливих засіданнях, зате встиг хапнути собі ділянку в Біличанському лісі, посидів у СІЗО, повісив потім пару бордів і думає, що може керувати населеним пунктом. Де був Даніш, коли Ольга Матюшина, яку громада попросила йти на селищного голову боролася за ремонти дитсадків, за графік роботи, з Садовським, який фігурує у антикорупційних розслідуваннях: приватизує гуртожиток на родичів і роздає землі родичам під автостоянки? Де був Даніш, коли ми всі боролися з тарифами “Мастер-Енерго”? Боксував? Хай займається спортом, а менеджментом селища мають займатися фахові люди.

Без імені

Наталія Семко – екс-регіоналка з команди Петра Мельника, яка заради піару відкривала перед виборами “пляж” і ризикувала здоров’ям дітей селища. Це взагалі без коментарів. На противагу їй ми маємо від громади Ігоря Домбровського! Освічену людину, яка теж боролася разом з нами проти корупції і дерибанів. А у 2014 році він пішов добровольцем на фронт.

Без імені

Щодо кандидата в депутати Ірпінської ради, то тут на противагу кандидатові від Нових облич Богдану Слюсаренко, який 5 років входив у виконком селищної ради, ми маємо Андрія Скіпальского. Цю людину чують у Вашингтоні. Він один із найпотужніший лобістів громадського сектору у Верховній Раді. Скіпальський зміг організувати найбільшу депутатську групу парламенту для захисту наших з Вами інтересів і дотис питання з Біличанським лісом.

Я взагалі прихильниця того, що жодна людина, яка була при попередній владі – не має права йти за мажоритарною системою. Для мене за компетенцією, за рівнем освіти та можливістю вирішувати питання селища на найвищому рівні, тут вибір очевидний. Тим більше, що Скіпальского підтримав представник “Самопомочі” Єгор Скіпальський, якому я також довіряю.

skopalski_2

Про мера Ірпеня, який знову кандидується, і його 67 квартир не говорив по телебаченню лише лінивий. Він фігурант низки антикорупційних журналістських розслідувань. Але найгіше те, що у нас в Приірпінні почали бити активістів. Такого не було на моїй пам’яті ніколи.

І винні досі не покарані, бо людина, яку призначили влітку розібратися у цьому питанні просто взяла і очолила список Нових облич до облради. Це був не хто інший як екс-регіонал і депутат Баришівської райради Дмитро Христюк. У Баришівській райраді він, доречі, не відвідував належним чином сесії і тому став кандидатом на відкликання.

Тому такого майбутнього я не хочу для наших дітей і для себе. Лише на цьому рівні я бачу велику проблему, про що і сказала журналістам, бо опозиційні кандидати на посаду міського голови розпорошили електоральне поле.

Закликаю всіх, у кого є совість і розуміння суспільного блага, сісти за стіл переговорів. І прийняти єдиноправильне рішення про єдиного кандидата.

Без імені

Я переконана, що Мирослава Свитович, Ігор Панасюк, Ігор Мазур, Богдан Мельничук, Євген Мельничук можуть домовитися про єдиного кандидата. Якщо хтось ще хоче долучитися – це не буде зайвим. За тиждень до виборів, я, як правило, соціологія в штабів. Візьміть її і на основі рейтингів, як це роблять у США, залишайте найсильнішого і всі інші мають засвідчити єдиному кандидату свою підтримку.

Інакше результати 26 числа – це персональна відповідальність кожного, хто не сів за стіл переговорів.

ПС (Сайт “Громади Приірпіння” атакують ДДОСом, щоб ви не прочитали суспільноважливої інформації. Ми продовжуємо тримати оборону. Дякую всім волонтерам від тих, хто роздає матеріали, до тих хто репостить і тримає оборону сайту. Зло має бути покаране).

Авторка: Ірина Федорів, депутат Коцюбинської селищної ради

1 Comment

  1. Виктор Узерчук 19 Жовтня 2015 at 20:56

    Оппозиционеры от провластных партий??!! Вот это уже смешно.
    Бывшие регионы и подлизы??!!
    Тогда уже ВСЕ.
    https://www.youtube.com/watch?v=yzZmk4HEcgY
    Олигархи???

    До сих пор бизнес продает… А так все очень хорошо, все в шоколаде. Особенно у Рошена…

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539