Чому винищують ліси, якими пишаються мешканці Ірпеня?

0

Що буває, коли допитливі громадяни починають цікавитись матеріалами, які публікує офіційний сайт міської ради? Правильно, знаходять цікавеньке.

Ось, наприклад, у березні 2015 року у Звіті за результатами дослідження думки підприємців міста Ірпінь в самому кінці презентації є результати дослідження Фонду Громади Приірпіння, це думка 826 мешканців нашого міста.

І про що ж ці 826 наших сусідів думають?

Про проблеми, які заважають громаді.

  1. Хаотична забудова та знищення дерев – 43,5% опитаних Фондом громади Приірпіння так вважають.
  2. Нерозвинена інфраструктура – 26,2% ірпінців так відповіли.
  3. Відсутність дієвої влади – 17,2% респондентів вказало на цю гостру проблему.

Про те, чим можна  пишатись Ірпеню?

  1. Сосновим лісом – 49,4%
  2. Близькістю до Києва – 22%
  3. Навчальні заклади – 6%
  4. Історичні місця – 5,6%
  5. Нічим – 5,2%

Вже за кілька днів відбудуться місцеві вибори. До влади йдуть різні партії та кандидати. Деякі навіть встигли опублікувати свої передвиборчі програми, деякі навіть і не писали своїх програм. Серед недобросовісних партій – “Нові обличчя”, перший номер від яких – діючий мер м.Ірпінь Володимир Карплюк, також не публікував своєї передвиборчої програми минулих позачергових виборів 2014 року. Мер веде цілу команду з 37 кандидатів, а мешканці міста навіть не знають про наміри цих кандидатів в депутати.

Без імені

Саме тому залишається лиш ангалізувати списки партій на наявність в них забудовників, що нищать ліс, яким так пишається наша громада, згідно з опитуваннями, результати якого розміщені на офіційному сайті. От така перспектива від цієї команди – хаотична забудова міста.

БезымянныйАвторка: Інна Грищенко, мешканка Ірпеня та керівник адвокаційного напряму Центру політичних студій та аналітики

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539