За кого віддати свій голос?

0

Волонтери та редакція “Громади Приірпіння” нагадує, що провела аналіз кандидатів у депутати: Коцюбинської селищної ради, до Ірпінської міської ради, Бучанської міської ради та облради від Коцюбинського. До облради громада підтримує від селища однозначно АТОвця Ігоря Домбровського. який має вищу освіту і підтримує активістів всі 6 років у їхній боротьбі. Йому протистоїть екс-регіоналка з “Нових облич” – Наталія Семко.

Варто зауважити, що список Нових облич до облради очолює екс-регіонал та прогульник Дмитро Христюк. Відтак цю партію в регіоні очолив екс-регіонал.

До Ірпінської міської ради від Коцюбинського кандидується низка активістів, зокрема Андрій Скіпальський (вул. Лісова, вул. Меблева), якого підтримує народний депутат Єгор Соболєв, який веде боротьбу з корупцією.

Також публікувалась інформація про кандидатів на селищного голову Коцюбинського. Громада підтримує однозначно активістку Ольгу Матюшину.  Нагадуємо, що екс-регіонал Вадим Садовський заявив про те, що підтримує Сергія Даніша, тим самим ще раз довів, що це людина, яку підтримують “регіонали” й геть погані господарники.

Також поаналізували для виборців кандидатів до Ірпінської міської ради в Ірпені та Ворзелі від “Нових облич“, оскільки за інформацією Громадського руху ЧЕСНО Нові обличчя – загроза для Київщини.

Щодо кандидата на міського голову, то “Громада Приірпіння” зробила свої коментарі для виборців. Абсолютну загрозу становить для інтересів громади Володимир Карплюк, діяльність якого зараз вивчає Центр протидії корупції та відповідні органи за ініціативи нардепа Єгора Соболєва.

Одним із найсильніших опонетів Карплюка є АТОвецб Ігор Мазур, якого особисто підтримують нардеп з “Самопомочі” Єгор Соболєв, Михайло Саакашвілі та інші політики. Троє кандидатів знялися напередодні виборів на користь Мазура. Також є і давній опонент режиму Скаржинського-Мельника та Карплюка від “Свободи” на посаду голови Богдан Мельничук, який є дописувачем “Громади Приірпіння”.

Щодо Бучі, то тут редакція та громада підтримує Віктора Бархоленка – активіста, який всі ці роки боровся з дерибанами коштом власного здоров’я і протидіяв корупції та відстояв Бучанське межигір’я. Волонтери підготували аналіз кандидатів.

Окрім того “Громада Приірпіння” свідомо наголошує, що не можна голосувати за Нові обличчя та Наш край, які проаналізували ЧЕСНО. А також за “Опозиційний блок”, “Селянську партію України”, “Батьківщину”, “УКРОП”, “Солідарність жінок України” оскільки тут, як і у двох попередніх партіях, під час аналізу волонтерів виявлені забудовники, екс-регіонали та дерибанники.

Пам’ятайте про те, що від якісно сформованого місцевого самоврядування залежить те, як ми житимемо ще 5 років. Ви маєте переконати своїх сусідів взяти участьу виборах, бо пасивна позиція не народжує нову якість суспільства.

Під час виборів “Громада Приірпіння” традиційно, як і минулого року, вестиме марафон і просить всіх фотографувати все, що відбувається на дільницях і з коментарями надсилати в редакцію (pigmaliones@gmail.com).

Громада Приірпіння має право знати все, що відбуватиметься на виборах, тим більше, що КВУ визначило Приірпіння гарячою точкою у день проведення виборів через криміналізацію виборчого процесу.

Без імені

Ми були з Вами всі 5 років. Залишайтесь з нами у день виборів.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539