Карплюк повернувся в Ірпінь

0

Міський голова після втечі вирішив повернутися в Приірпіння. Його бачили самовидці поблизу ради.

“Я його бачив сьогодні по вулиці Шевченка. Він був зі своїм заступнком Дмитром Христюком. З ними також був депутат Ірпінської міської ради від партії Нові обличчя Пащинський,” – розповідає депутат Ірпінської міської Богдан Мельничук, голова фракції “Свобода”.

Про те, що Карплюк повернеться 10 серпня “Громаді Приірпіння” напередодні повідомило джерело. У свою чергу редакція 9 серпня проінформувала ГПУ.

Нагадаємо, Володимир Карплюк втік вночі перед обшуками у справі щодо дерибану 890 га лісу в Бучі. Спершу він заявив, що переховується і місце свого перебування не повідомить. Згодом він наголосив на тому, що перебуває у відпустці. Журналісти програми Гроші бачили заяву, де відпустка Каплюка триває до 19 серпня включно. Як з’ясував рух ЧЕСНО, Карплюк за неповних 2 роки був у відпустці 174 дні. Цю інформацію оприлюднили напередодні повернення Карплюка. ЗМІ з’ясували, що у Карплюка в Польщі був незадекларований бізнес. У Бучанській раді після цього видали землю громадській організації, заступником керівника штабу цієї ГО “Всеукраїнського союзу ветеранів АТО” є дехто Армен Согомонян. У соцмережі про себе він пише, що працює радником міністра МВС Арсена Авакова. Каплюк повернувся саме після того, як Бучанська рада відголосувала виділення землі.

“Громада Приірпіння” проводила опитування. Понад 45 % читачів були впевнені, що Карплюк повернеться знову й не вірять у те, що його притягнуть до відповідальності.

Без імені

Понад 17 % учасників опитування були переконані у тому, що Карплюк не поверненться і безкарно житиме за кордоном. Майже 15,5 відсотків були переконані, що правоохоронці знайдуть мера Ірпеня і він буде ув’язнений. Цю думку підтримало понад 10 % респондентів, але вони переконані, що Карплюка дуже швидко випустять.

8,5 % були переконані, що Карплюк повенеться з відпустки і його таки притягнуть до відповідальності. Загалом понад 34 % переконані, що так чи інакше Карплюка таки ув’язнять.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539