Пасторка Аделаджі увійшла до керівництва Ірпінського ЖКГ

0

Голову Ірпінського осередку партії “Опозиційний блок” Юлію Кульчицьку призначили на посаду  заступника начальника Ірпінського ЖЕКу. Про це “Громаді Приірпіння” повідомив депутат Ірпінської ради від партії “Свобода” Богдан Мельничук.

“Кульчицьку призначили заступником начальника ЖЕКу, а начальником цієї установи є чинний депутат Ірпінської ради від партії “Нові обличчя” Сергій Ситнік. Карплюк одразу його поставив після реорганізації. Я не знаю, чи має вона якусь спеціальну освіту і чи має досвід роботи в комунальному підприємстві. Комунальне підприємство не просте, кожен день відбуваються різного роду непередбачені аварії застарілих інженерно-комунікаційних мереж, тут потрібно мати фахові знання”, – розповідає Мельничук.

“Я думаю, що у них могли бути якісь домовленості раніше. Не випадково, що з приходом Карплюка Кульчицьку одразу ввели в члени виконкому. До слова, вона хотіла бути членом виконкому неодноразово. Коли я був в.о. голови, вона неодноразово зверталася до мене з проханням включити її до складу виконкому. Але я їй відмовляв, оскільки вважав, що неприпустимо включати в виконком людину, яка організовувала поїздки на антимайдан, яка безпосередньо збирала й відвозила туди людей“, – додає Мельничук.

Активісти з Ірпеня відзняли серію відеоматеріалів, коли Кульчицька особисто відправляла автобуси з мешканцями Ірпеня на підтримку влади Януковича.

Кульчицька  була радником голови Київської обласної адніністрації Анатолія Присяжнюка, очолювала “Регіони” по області.

Окрім цього, Кульчицька є пастором церкви Сандея Аделаджі “Посольство Боже”, щоправда, відео з її виступами було чомусь видалене з офіційного сайту Посольства Божого, залишилися самі іконки.

2

Користувачі соцмережі facebook про призначення Кульчицької пишуть, що вона виконує накази пастора і йде у владу.

2

Безробітна Кульчицька неодноразово, але безуспішно намагалася потрапити у владу.

У 2014-му році вона балотувалася в нардепи, йшла по 95 округу від партії екс-регіоналів “Опозиційний блок”.

1

В 2015-му році на чергових місцевих виборах Кульчицька балотувалася до Київської міської ради від партії “Опозиційний блок”, дійсним членом якої вона є. Ця політична сила до Ірпінської ради не потрапила.

Як у 2014 так і в 2015-му роках Кульчицька була безробітною, щоправда, місце проживання вже змінила – з Ірпеня переїхала до Ворзеля.

Нагадаємо, що під час акції Нових облич у селищі Коцюбинське та під час масових заходів пасторка Сандея Аделаджі Кульчицька була неодноразово помічена разом із медіаконсультантом Сендея Аделаджі Петром Щербиною.

Без імені

Фото та відеодокази про зв’язок Кульчицької з Аделаджою неодноразово оприлюднювалися “Громадою Приірпіння”.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539