Нардепи просять в Гройсмана кошти на медицину

0

Народні депутати з МФО “Київщина” звернулися до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з питанням надання медичної субвенції для Київської області. Про це на своїй сторінці у соцмережі facebook повідомила нардеп Ольга Червакова.

“З медициною у нас біда, а в маленьких містечках – суцільний кошмар. Коцюбинське: Ірпінь повідомив, що закриє єдиний стаціонар в селищі. Дорого утримувати, дорого опалювати і т. д. При цьому – жодного заходу енергозбернження владою Ірпеня вжито, звісно, не було”, – пише Червакова.

Депутатка наводить приклади того, на що витрачає бюджетні кошти Ірпінь й зауважує, що чомусь на стаціонар коштів нема:

“Утримання стаціонару в Коцюбинському коштує 200 тис грн на рік. За таку саму суму Ірпінь в грудні придбав найдорожчу в Україні новорічну ялинку. Це без прикрас – дані сайту Рrozzoro. Отже, дилема: прем’єр гроші-то виділить, але поки їх розпорядниками будуть такі “госпідарі” як мер Ірпеня Володимир Карплюк, толку з того буде мало. Сподівання лише на те, що він до того часу сяде у в’язницю хоч по одній з низки порушених Генеральною та обласною прокуратурою кримінальних справ”.

Наприкінці посту Червакова передає вітання Генеральному прокурору Юрію Луценку та прокурору Київської області Дмитру Чібісову:

“Юрій Луценко, Дмитро Чібісов, доброго вам ранку. Вітаю вас з чистим четвергом”.

Нагадаємо, за ініціативи Ірпеня медзаклад в Коцюбинському по вулиці Лісовій хотіли закрити вже з березня цього року. Мешканці селища звернулися за допомогою зберегти лікарню до народних депутатів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539