Куми помирилися: Олексюк попросив вибачення у Карплюка

0

У страсну п’ятницю секретар Бучанської ради Василь Олексюк вибачився перед головою партії “Нові обличчя” та мером Ірпеня Володимиром Карплюком.

Пост з проханням про прощення Олексюк оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі facebook.

“Час лікує. Він допомагає нам переосмислити наші наміри, дії, кроки… Мені прикро, що піддався емоціям, які взяли гору над розумом, і дозволив собі непристойні та незаслужені висловлювання на адресу Володимира Карплюка. Визнаю, такі речі не прикрашають будь-яку публічну особу, але вибачитись перед достойною людиною завжди не соромно і ніколи не пізно. Приношу особисті вибачення лідеру партії “Нові обличчя” та Ірпінському міському голові Володимиру Карплюку і вірю в те, що час лікує…”, – пише секретар Бучанської ради, який очолив список кандидатів у депутати від партії “Нові обличчя”.

Джерела “Громади Приірпіння” в Бучанській раді повідомляють, що Карплюк збирався відкликати Олексюка з депутатів і навіть проводив соцопитування.

“Карплюк не пробачив Олексюку образи та нецензурні висловлювання й вирішив його відкликати з депутатів. А куди Федорук без Олексюка? Хто буду ставити свої підписи під незаконними рішеннями не думаючи? Звичайно, “тато” встав на захист вірнопідданого. Довелося піти на крайні міри… Карплюк крайніх мір злякався й прийшов з мировою до Федорука. Зараз куми вже покумалися знову. Єдиною умовою добрих стосунків було публічне вибачення Олексюка перед Карплюком. На що несамостійна фігура Олексюк без тіні сумніву пішов. Бо “большие деньгі любят тішину”, – розповідає “Громаді Приірпіння” джерело в Бучанській раді.

Нагадаємо, Олексюк сказав Карплюкові: “Подавишся, тварь”, коли останній святкував День Ірпеня, а Федоруку й Олексюку обирали міру запобіжного заходу та відсторонили від посади.

Олексюк публічно нагадав Карплюкові, що той стояв під “Божим Хрестом і давав перед Богом зобов’язання…”:

“Поки ви святкуєте в Печерському суді судять ваших сусідів. І ваш мер, який стояв під Божим Хрестом і давав перед Богом зобов’язання, спокійно попиває коньячок і слухає концерт! За все будете відповідати перед Богом! Святкуйте…”

Дописувачці, яка стала на захист Карплюка Олексюк відповів:

“Не когось судять, а людину, яка стояла під Хрестом з твоїм полубогом (Карплюком – прим. ред.)!”

1

Як відомо, 22 липня, коли в маєтках Федорука та Карплюка були обшуки, мера Ірпеня попередили й він втік до того як правоохоронці увійшли в дім і встиг виїхати за кордон, не попередивши кума, який живе по сусідству.

Тоді Федорук наголосив, що на кума не ображається. Згодом Карплюк повернувся в Україну. За кілька місяців, 11 жовтня, Федоруку та секретареві Бучанської ради Олексюку вручили підозру й обрали міру запобіжного заходу – домашній арешт. Їх звинувачують у розкраданні землі в особливо великих розмірах.

11 квітня збіг термін перебування Федорука під домашнім арештом, його змінили на особисте зобов’язання.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539