Матюшина за рік роботи головою отримала 40 тис грн

0

Селищна голова проживає в одній квартирі з батьками, братом та сином.  Чотирикімнатна квартира розташована в селищі Коцюбинське по вул. Пономарьова. Перед виборами Ольга Матюшина сама оприлюднила для всіх односельців свою адресу та інформацію про статки за 2014 рік. Квартира оформлена на маму селищної голови Наталію Матюшину. Вартість квартири останньою оцінкою склала 2 млн 134 тис грн (за чинним курсом дещо менше 80 тис доларів). Площа квартири 106 м2.

Селищна голова Ольга Матюшина користується автомобілем Опелем Insignia 2010 року випуску, який належить її батьку. На момент покупки машина коштувала 320 тисяч грн. Все це рухоме і нерухоме майно було в декларації Ольги Матюшиної за 2014 рік до того, як вона стала селищною головою Коцюбинського.

У батьків у власності є ТОВ “Сітал Глас” – займається виробництвом скла. У грошовому вираженні це 2 мільйони гривень – статутний капітал. Бізнес розподілений між батьками – Наталією та Володимиром Матюшинами.

Раніше він розташовувався на території смт Коцюбинське, але у 2012 році підприємство знесли – знищили в селищі обладнання і робочі місця.

Кілька років через це Ольга Матюшина разом з батьками ходила по судах і домагалася повернення збитків й притягнення винних до відповідальності.

Після знищення виробництва в Коцюбинському – виробництво скла перенесли до столиці.

Зараз воно розташоване на вул. Шутова. Зареєстроване у 2014 році – за рік до того, як Матюшина стала селищною головою.

Окрім ТОВ, батько володіє ПП “Сітал Глас”. Воно зареєстроване в смт Коцюбинське. Статутний капітал тут 800 тис. гривень. Зареєстроване з 2011 року.

Мати отримала зарплатню в ТОВ та ПП. Сума сумарно становить майже 50 тис грн на рік. Аналогічно дохід батька є і від ТОВ і від ПП. Він становить майже 60 тис грн на рік.

Селищна голова Ольга Матюшина за свою роботу в Коцюбинській селищній раді отримала у 2016 році 40 818 гривень.  Колищній чоловік її сину виплатив 80 тис грн аліментів.

Нагадаємо, селищна голова добровілно до введення публічного електронного декларування була єдиним політиком Коцюбинського, який оприлюднив для “Громади Приірпіння” інформацію про свої доходи та статки у 2014 та 2015 роках.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539