БПП вимагає розкрити побиття Демченко: зловмиснику загрожує 12 років

0

БПП пов’язує напад на голову ТВК Людмилу Демченко з її професійною діяльністю.

Про це повідомили у прес-службі партії.

Тут переконані, що  організаторами та замовниками злочину є політичні опоненти, які мають відношення до розкрадання громадських ресурсів Приірпіння.

“Партія “БПП “Солідарність” вимагає від правоохоронних органів якнайшвидшого розслідування цього інциденту і триматиме на контролі хід розслідування”, – йдеться у повідомленні прес-служби.

Генпрокурор Юрій Луценко зазначив у коментарях під постом нардепа Ольги Червакової про побиття Демченко, що взяв справу про побиття голови ТВК Коцюбинського Людмили Демченко під особистий контроль.

В ефірі ТРК “Україна” прокурор Київської області наголосив, що зловмиснику загрожує до 12 років.

Нагадаємо, Людмилу Демченко було жорстоко побито кремезним чоловіком уранці 14-го червня на власному подвір’ї. Родичам та сусідам вдалося затримати зловмисника. Ним виявився мешканець Київщини Кирил, який, за його словами, виконував замовлення якогось Сергія. За побиття літньої жінки він мав отримати 1000 грн.

Раніше на активістів Приірпіння також здійснювали напади, але поліція жодного разу не приятгнула зловмисників до відповідальності.

“Поліція більше не може гарантувати нам безпеку в регіоні й по суті зливає роками всі справи. Тому зловмисники почали нападати серед білого дня. Відповідно зпапрошуємо всіх 21 червня під Кабмін на 9:00 ранку. Там активісти Київщини будуть вимагати відставки Арсена Авакова – як міністра, який вже кілька років не може впоратися з своєю роботою, за яку ми йому платимо з наших податків,” – наголошує журналістка і мешканка селища Коцюбинське Ірина Федорів, яка створила подію в Facebook ф просить всіх долучатися до пікету.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539