Мера Ірпеня притягають до відповідальності: сумнівні партійні фінанси

0

Печерський районний суд 16 червня призначив засідання у справі щодо притягнення мера Ірпеня до адміністративної відповідаьності. Суддею у справі виступає Кристина Тарасюк.

“Особа, яка притягається до адмін. відповідальності: Володимир Андрійович Карплюк. Порушення порядку подання фінансового звіту про надходження і використання коштів виборчого фонду, звіту партії про майно, доходи, витрати і зобовязання фінансового характеру”, – йшлося на сайті суду у день призначеного засідання.

На сайті НАЗК розміщені фінансові звіти партії “Нові обличчя”, які підписував особисто голова партії та міський голова Ірпеня Володимир Карплюк.

Нагадаємо, Громадський рух ЧЕСНО та “Громада Приірпіння” писали про те, що партія “Нові обличчя” у своєму звіті у 2016 році показала 0 гривень. При тому проводилися роботи під брендом партії для передвиборчого піару весною та влітку 2016 року, на які пост-фактум витрачалися бюджетні гроші.

Результат пошуку зображень за запитом "Нові обличчя парк дорога Коцюбинське"

Агітаційна реклама на бордах, які належать депутату Ірпінської ради від “Нових облич” Богданові Слюсаренку, переконувала громадян у тому, що весь благоустрій робиться партією.

Безымянный

За зверненням народної депутатки Ольги Червакової, яка стверджувала, що передвиборчу кампанію політична партія проводила за бюджетний кошт, правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Безымянный

За 1 квартал 2017 року політична партія теж показала 0 гривень надходжень і відповідно не може фінансувати ані роботи, ані друк поліграфії чи виготовляти футболки з партійними логотипами. Коштів на жодну діяльність в партії немає.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539