Нові обличчя пропіарились бюджетним коштом на 5 мільйонів і 3 роки в’язниці

0

За фактами використання бюджетних коштів для передвиборчої реклами партії “Нові обличчя” відкрито кримінальне провадження за статтею 364, ч. І КК України (зловживання владою або службовим становищем). Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Київській області у відповіді на моє депутатське звернення.

Кошти на інфраструктурні проекти в Коцюбинському було виділено міськрадою Ірпеня 11 травня 2016 року на позачерговій сесії. Йдеться про капремонт доріг і житлового фонду, укладку тротуарної плитки, реконструкцію парку, встановлення ліфтів.

Безымянный

Людей, що виконували роботи, перевдягнули у футболки з символікою партії “Нові обличчя”, а їхні фотографії миттєво розтиражували підконтрольні ЗМІ та депутати розігнаної ради в соцмережах. Вони голосно хизувалися тим, які вони молодці, як несправедливо їх розпустили, і що голосувати треба саме за них.

По всьому Коцюбинському з’явилися кольорові борди, що сповіщали громаду, ніби це саме партія “Нові обличчя” створює такі блага для громади.

Безымянный

Частина 1 ст 364 Кримінального Кодексу передбачає покарання до трьох років обмеження або позбавлення волі з забороною обіймати певні посади на той самий термін, плюс штраф.

Відповідати по цій статті доведеться тим, хто приймав і реалізовував це рішення. Ініціатором його був мер Ірпеня, лідер партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк, реалізовували – його заступник Дмитро Христюк і депутати селищної ради від “НО”, зокрема – Юлія Главацька.

Загальна сума, на яку, за моїми підрахунками, “Нові обличчя” пропіарили себе з бюджету, складає приблизно 5 мільйонів гривень.

ПС (Зважаючи на волю громади активісти вирішили підготувати до друку черговий інформаційно-аналітичний бюлетень. Кожен може допомогти проінформувати сусідів. Для цього створенаспеціальна картка Приватбанк 5168742349662738 оформлені на надійну активістку Олександру Валеріївну Куцан. Звіт про кошти, які нададуть громадяни, та витрати – будуть оприлюднені після друку. Кожна гривня – це дві газети. Допоможіть сусідам дізнатися правду, щоб не помилитися на виборах знову – прим. ред.)

БезымянныйАвторка: Ольга Червакова, народна депутатка України

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539