Партія Нові обличчя задекларувала 0 гривень доходу

0

Громадяни пожертвували партії “Нові обличчя” 0 гривень у 2017 році. Про це свідчить звіт партії на сайті НАЗК за І квартал цього року. Нульовий звіт партія подає не вперше.

У 2016 році, коли Нові обличчя проводили інтенсивну передвиборчу кампанію в смт Коцюбинське, партійці переконували виборців, що це все робиться завдяки Новим обличчям. У цей період партія декларувала теж 0 гривень надходжень. Таким чином піар політичної партії відбувався за бюджетні гроші платників податків, якими розпоряджаються в раді представники різних політичних сил.

Результат пошуку зображень за запитом "Нові обличчя парк дорога Коцюбинське"

У день тиші перед виборами на бордах депутата Ірпінської ради від “Нових облич” Богдана Слюсаренка продовжувала висіти реклама, яка агітувала голосувати виборців за “реальні справи”.

Безымянный

Партія, яка мала 0 гривень на рахунку, агітувала громаду ось таким переліком зроблених робіт, з-поміж яких навіть ремонт ліфтових кабін, який як виявилося згодом, робився коштом комунального підприємтсва.

У звіті згадується про ремонт вул. Залізнична, але у партії на це не було коштів і Ірпінь офіційно повідомив, що жодних робіт бюджетним коштом не проводив.

У 2017 році в смт Коцюбинське депутати “Нових облич” надрукували на дорогому глянці звіт про роботу депутатів, де вказано, що завдяки політикам з “Нових облич” були проведені роботи зокрема з благоустрою селища.

Депутати, які фігурують у звітах, мають доходи за 2016 рік нижче рівня прожитколвого мінімуму. Зокрема це стосується Катерини Ющенко-Корбут.

Виборці перечитують звіт і задаються питанням: хто ж фінансував роботи і яким коштом.

Такі депутати не могли вкласти свої персональні кошти для покращення благоустрою і не мали партійних коштів для проведення ремонту від імені партії.

Жоден партієць і жоден громадянин України не вкладає у партію гроші. Відповідно немає фінансової підтримки від громадян.

У політичної партії немає у власності ані майна, ані матеріальних цінностей.

Партія “Нові обличчя”, згідно зі звітом 2017 року, має три регіональні осередки. Два в Київській області і один в Тернопільській, але реквізити є лише у бучанського осередку.

 

Єдиний офіс у Бучі надає в користування колишня дружина міського голови Ірпеня Володимира Карплюка, з якою він торік розлучився.

У партії значаться два договори на бухгатлерське та правове обслуговування.

Бухгалтер Галина Федорова разом з Володимиром Карплюком підписала практично порожній звіт.

Офіційний звіт засвідчує, що партія “Нові обличчя” немає фінансової підтримки від громадян та партійців, а відтак не може фінансувати жодні роботи з благоустрою, друку поліграфії та інших видатків.

Представниками партії “Нові обличчя” є забудовники, один з яких задеклрував у 2016 році 586 квартир при злиденному доході в рік близько 20 тисяч грн. Ці депутати, які розпоряджаються землею громади мають прямий конфлікт інтересів.

У той же час в Ірпіснький міській раді, як і в Коцюбинській міській раді, з-поміж депутатів є ті, хто має злиденний дохід. Так депутат Максим Плешко, сімейний дохід в якого нижче прожиткового мінімуму, переконував з бордів виборців, що він як кандидат від “Нових облич” взяв і зробив.

Голова фракції “Нові обличчя” в Ірпені Анастасія Попосуй задекларувала взагалі нульовий дохід.

Це при тому, що вона приховала статки свого цивільного члоовіка, який є іноземцем.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539