Коцюбинське: Мастер-Енерго хоче затягнути суд по котельням

0

Судовий розгляд справи щодо ТОВ “Мастер-Енерго” перенесли.

Жоден з представників товариства не з’явився на судове засідання. Натомість суддя зачитав клопотання товариства про необхідність перенесення судового засідання у зв’язку з тим, що нібито сторона не встигла ознайомитися з новими вимогами прокуратури.

“Наголошую, що їм все направили в день попереднього судового засідання і у них було достаньо часу,” – зауважує представниця прокуратури Олена Синякевич в судовому засіданні.

З огляду на те, що ТОВ “Мастер-Енерно” про час та дату засідання було повідомлене належним чином, суддя Тарас Карпечкін ухвалив продовжити судове засідання.

“З огляду на те, що прокуратура клопотала залучити до справи у якості співвідповідача КП облради “Готово”, яке з якогось дива оформило цьому підприємству право власності на котельні, то засідання перенесли, бо цього співвідповідача мають належним чином повідомити. Я дуже хочу вірити, що вже наступного засідання ми розглянемо справу по суті. Якщо цього не станеться, то треба буде разом з представниками громади йти до голови суду, щоб пояснити, що у нас під загрозою опалювальний сезон в селищі. Цього не можна не розуміти. А в рамках кримінального провадження ми будемо притягати винних до відповідальності,” – наголошує селищна голова Ольга Матюшина.

На засідання приїхали місцеві депутати та активісти.

“Мені дуже дивно, чому у справі по каналізації та у справі щодо наших котелень я не бачу ніколи ані представників Нових облич, які представляють інтереси мешканців Пономарьова та Доківської, ані тих самовисуванців, чиї виборці можуть опинитися без опалення. Звісно, не в кожного депутата є час, щоб ходити на судові засідання постійно, але за всі ці роки судів, хоч би раз хтось з команди Нових облич, або той таки наш депутат Владислав Євстєфєєв прийшов на судове засідання й підтримав позицію ради. У мене опалення не від ТОВ “Мастер-Енерго”, але я чудово розумію, що котельня на Доківській опалює і школу, і медзаклади. Нашій депутатській більшості що все одно?” – Обурюється мешканка Залізничної Людмила Буток, яка разом з іншими активістами відвідує судові засідання й підтримує позицію ради в інтересах громади.

Засідання перенесли на 21 серпня 2017 року (Господарський суд, Петлюри, 16 – колишня назва – Комінтерну).

Нагадаємо, що на минулому засіданні 2 серпня суддя наклав арешт на котельні по вул. Доківській та Меблевій, щоб ТОВ “Мастер-Енерго”, яке має контрольний пакет акцій в ТОВ “Коцюбинські тепломережі”, не змогло відчужити це майно або віддати під заставу, доки триває розгляд судового засідання.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539