Депутат Євстєфєєв хоче виборцеві “набити морду”, іншого назвав “жополізом”

0

Член регламентної комісії Коцюбинської селищної ради депутат Владислав Євстєфєєв погрожує і ображає виборців.

Сергій Сташук написав депутатові Євстєвєєву, який під час дерибану Біличанського лісу розбагатів на майже 100 ділянок, що той набиває свої кишені й позиціонує себе як куплений козачок.

За це Євстєфєєв пообіцяв “набити морду”.

Згодом депутат від своїх слів відхрещувався, а голова бюджетної комісії Коцюбинської ради Людмила Узерчук, яка представляє партію “Нові обличчя”, порадила колезі “не реагувати на провокації”.

Але коцюбинці встигли зробили скнін і змогли довести депутату, що він таки обіцяв набити морду громадянину. Це скрін, який оприлюднений вище, коцюбинці передали “Громаді Приірпіння”.

Далі Євстєфєєв обурився і запевнив, що це не було нібито прямою погрозою:

“Какого хрена подносить это как меня – человека, который бъет всем морды?” – допитується політик у виборців.

Згодом одного з мешканців житлового комплексу “Атлант” член регламеньтної комісії і депутатської етики Євстєфєєв назвав “жополізом”.

“На мою думку публічне вилосвлювання щодо фізично розправи з точки зору депутатської етики неприпутсиме і не відповідає морально-етичним засадам суспільства. Ображати виборців словесно теж неприпустимо. Регламентна коміся відповдіно ради має розглянути цей випадок. Якщо депутат, який вчинив порушення, є членом регламентної комісії, він не має права голосувати за це питання, але він може під протокол пояснити членам комісії свої мотиви”, – наголошує голова комісії облради Роман Титикало, який є адвокатом.

На одному з сесійних засідань Євстєфєєв звинуватив бездоказово журналістку Ірину Федорів в тому, що вона отримує гроші від чиновників з Києва, які в подальшому цю інфомрацію офіційно спростували.

“Я написала звернення на голову регламентної комісії щодо цього випадку. Подивимося, чи включить це питання в порядок денний регламентна комісія КСР, де більшість депутатів підконтрольна “Новим обличчям”. Треба нести відповідальність за свої слова. Нехай депутат Євстєфєєв підтвердить це все офіційно під протокол. Взагалі таким депутатам не місце в комісії з депутатської етики. Більше того, ця комісія має боротися з корупцією, а в Євстєфєєва під час дерибану Біличанського лісу виявили майже 100 ділянок, які оспорюють в суді. Колишній злидень Євстєфєєв став мільйонером і навчає сина за кордном, а виборці його обрали втретє“, – каже Федорів.

“Доки люди не усвідомлять, що від якості їхнього вибору залежить  не ише 5 років життя громади, а й стратегічні пріоритети розвитку громади, доти матимемо таку якість життя і таке ставляння від депутатів, яке дозволяє більшість виборців,” – додає Федорів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539