Ірпінський суд зобов’язали розглянути справу щодо нападу на Домбровського

0

Апеляційний суд Київської області зобов’язав Ірпінський суд розглянути по суті справу, яка стосується нападу екс-депутата Коцюбинської селищної ради Вадима Яновича (партія Нові обличчя) на депутата обласної ради “свободівця” Ігоря Домбрвоського.

Засідання апеляційна інстанція кілька разів переносила через те, що Янович або його захисник не з’являлися на засідання.

“Ірпінський суд повернув обвинувальний акт в прокуратуру у цій справі на доопрацювання. Прокуратура подала апеляцію, бо вважає, що зауваження судді Ірпінського суду Яни Шаповалової необгрунтовані. 21 грудня апеляційна інстанція задовольнила апеляцію прокурора. Тепер суддя Ірпінського суду зоов’язана розгалядати справу по суті”, – коментує “Громаді Приірпіння” Ігор Домбровський.

Зауважимо, що на судовому засіданні інтереси Яновича представляв юрист, який постійно бере участь у судових справах на боці Нових облич – Руслан Савенко.

Більше  року  спава щодо нападу на Домбровського, який був заявлений у судовому засіданні як свідок перевороту і захоплення селищної ради самопроголошеню головою Юлією Главацькою, не може  дійти до судового розгляду. Нагадаємо, що після захоплення ради були знайдені документи за підписом Главацької, скріплені підробною гербовою печаткою.

Також досі не винесене судом рішення у справі щодо побиття голови Коцюбинської ТВК Людмили Демченко, яку за 1000 гривень побив спортсмен, який захищав забудову політика від Нових облич.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539