Новий рік на Луганщині – вітання передовій від Приірпіння

0

Волонтерський десант з Київської області вирушив на Східний Фронт, щоб привітати українських  воїнів у Новорічну Ніч та підтримати їх на передовій.

Минулорічний волонтерський десант зустрічав Новий Рік на авдіївському фронті, нині ж вирішили поїхати на Луганщину,там, де напружено.

І хоча дорога на Схід була важкою, все ж вантаж був доставлений вчасно і був дуже доречним до новорічного столу.

Величезна подяка всім українцям, хто долучився до цього надважливого чину: Іванківській, Поліській та Вижгородській “свободівським” організаціям за надання поздоровчих листів від дітей, продуктів харчування, смаколиків на новорічний стіл та маскувальні зимові сітки для героїчних піхотинців!

Бучанській і ірпінській міським “свободівським” організаціям за надання грошової допомоги на купівлю смаколиків і пального на дорогу!

Медику-волонтеру Вікторії Крамаренко та “Кухарській сотні” за смаколики і продукти харчування! Фермеру Івану з Тернополя за сало і мед для воїнів, фермерській родині зі Згурівщини, добродію Роману та його сину Богдану за смачну свинину для воїнів.

“Свободівцю” згурівчанину Євгену Чубуку та його родині за смачну баранину. Керівництву компанії “Племптахорадгосп Броварський”, ТМ “Інделіка”, за смачні ковбаси і консерви для воїнів.

Приватним добродіям родині Біляченків, Скипальських, Домбровських, Церковняків, Демченків, Маслюків, колективу кафедри іноземної мови 18 школи Коцюбинського, Ользі Матюшиній, родині Лучинських з Хорольського району, Ірині Репало з Полтави.

Особисто дякую 91-річному ветерану боротьби за “зелений Ірпінь” Наталії Володимирівні Мойсеєвій-Домбровській – за її незмінну “бабусину допомогу” фронту, Світлані Матушко, Оксані Недашківській, запоріжській козачці Світлані Мішиній та багатьом, багатьом не згаданим тут українцям за фінансову допомогу, особисту участь та незламну віру у Нашу Перемогу!

Ну і відомому волонтеру, вірменину з великим українським серцем Армену Шахар’янцу, дякуємо за сприяння та транспортування нашої групи на Схід, за безліч корисних речей, що були дуже доречні на фронті! Друже Армен, без Вас ця поїздка була б не можливою!!!

І най біснують наші вороги, що пересварити нас не вдасться, адже ми усвідомлюємо, що лише Разом Ми Сила!!!

Наші бійці були дуже раді отримати подарунки й привітання. До нас на позицію прийшов Народний Герой України, комбриг Михайло Драпатий. І нам дісталось від нього трохи поздоровлень! Михайло Васильович- військова еліта України! Пишаюсь, що воювали разом!

 

Коли журналісти 5-го каналу виїхали з позицій, хтось мав залишитись з воїнами, щоб зустріти Новий Рік. От ми і залишились!

Велич держави – у величі її нації! А велич нації, у свою чергу, не можлива без згоди  і згуртованості простих пересічних громадян, бо ж там, де немає згоди, немає місця і національній ідеї. А, отже, не має місця і перемогам!

У важкі часи випробувань нарід і армія  мають спільно долати труднощі, ділитися радощами та відкидати сварки і непорозуміння, які шкодять Добру Справи! Нашої Української Справи!

Бо ж доведено, що коли свариться подружжя, завжди руйнується сім’я, сваряться керівники бізнесів – розпадаються компанії, а коли сваряться громадяни – незмінно гине держава.

Так, багато нині є претензій до керівництва армії нашої воюючої країни, до керівництва Держави! Так, ми не задоволені рівнем життя і пригнічені побутовими проблемами! Нас обурює відсутність кардинальних змін у Державі, бо ж нині мусимо битись  в оточенні, адже в тилу маємо прихованого ворога – корупцію!

Та все ж ми не маємо права забувати, що у нас на східних кордонах іде війна з потужним російським окупантом і їх колаборантами! Чуєте, не маємо право забувати!

Не маємо права на сварки і “перетягування ковдри”! Не маємо права на зневіру і апатію у справі боротьби за Українську Державу!

“Все для фронту, все для перемоги” – ось головний меседж воюючої країни та її громадян!

Як довго? Аж до нашої перемоги! Стільки, скільки буде треба!

Бо стратегічну задачу бачу в тому, щоб боротьба за свободи була ідеалом, сенсом життя і справою честі кожного українця!!!

І лиш тоді матимемо – перемогу, матимемо Державу!

Автор: Ігор Домбровський, волонтер.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539