Депутат Микола Єременко зізнався, що труїв собак

3

З депутатом Коцюбинської ради Миколою Єременком, який нещодавно проголосив себе селищним головою, мали “честь” познайомитися багато зоозахисників після масових отруєнь в Коцюбинському, які сталися у листопаді 2016-го року.

Тоді люди знаходили трупи тварин по всьому селищу, в страшних муках вмирали домашні тварини в ветеринарних клініках…

Цей жах набув розголосу в соцмережах і була зрозуміла й очікувана реакція людей -шок, біль, співчуття нещасним тваринам.

Але ніхто не очікував прочитати коментарі від людини, до того ж депутата, про те, що бездомних тварин бажано вбивати…

Природно, такі висловлювання Єременка обурили громадськість і ним зацікавилися. Хотілося зрозуміти, чим він керувався, можливо, його неправильно зрозуміли, не так висловився і т.д.

Але відкрилися такі факти, які поставили всі крапки над “і” – це дружба з догхантерами (шкуродерами) Олексієм Святогором та Іриною Кременовською, чиї погляди він активно підтримує і впроваджує. Є навіть група, де вони один з одним ведуть бесіди.

Далі ще цікавіше. У червні 2017 року Єременко повідомив, що у нього є мета – очолити Ірпінське КП, яке займається тваринами і по його нездоровому переконанню посаду повинен займати зоореаліст, яким він является.

Також Єременко нетерпимо й агресивно ставиться до жінок, до людей іншої національності та іншої орієнтації.

Потоки бруду в нездоровій збоченій формі, які він щедро виливав в своїх коментарях, тому підтвердження. Найбільшим шоком для нас було те, що Єременко публічно зізнався в тому, що труїв собак і сказав, що згоден припинити це робити в обмін на інтимні стосунки.

Шоку від прочитаного не було межі. Це ж депутат! Людина, яка представляє інтереси людей в раді, вирішує нагальні проблеми селища. Як людина, яка є депутатом, може собі дозволяти ображати, принижувати інших?

Тільки шкуродера, з явними психологічними розладами і нескінченними фобіями, що вживає міцно алкоголь і влаштовує п’яний дебош в громадському місці, не вистачало на посаді мера Коцюбинського.

“Хороший” такий приклад європейської країни. Страшно уявити, що у цієї людини коїться в голові, а ще страшніше, що свої божевільні, маніакальні ідеї він буде реалізовувати дорвавшись, і судячи з усього незаконно, до влади.

Як відомо, у 2017 році Верховна рада посилила відповідальність за жорстоке поводження з тваринами. Згідно з новим законом за жорстоке поводження з тваринами передбачена кримінальна відповідальність з обмеженням та позбавленням волі до 8 років.

Авторка: Наталія Леденьова, мешканка Ірпеня

3 коментарі

  1. Паламарчук Володимир 23 Березня 2018 at 08:53

    Шаріков…. Але котячого роду. І як таке земля носить!?

  2. Анонім 19 Квітня 2018 at 23:37

    Нормально усе камрад робить!

    • йцукен 22 Квітня 2018 at 17:48

      Тюрма плаче за всіма “камрадами”. І за Єременком, і за його лисим дружбаном.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539