Урок футболу для дітей-переселенців (ФОТО)

0

Відомі футболісти зі збірної ветеранів України зустрілися з дітьми-переселенцями та сиротами. Акція відбулась у рамках проекту “Діти неоголошеної війни”.

Аби потрапити на газон стадіону імені Баннікова, де тренуються Анатолій Дем’яненко, Віталій Рева, Владислав Ващук, Сергій Нагорняк, Віталій Косовський, діти з Луганської та Донецької областей мали взяти участь у конкурсі. Відзняти на телефон короткий ролик про те, ким вони хочуть стати, про що мріють, якою бачать нашу країну в майбутньому. Чиє відео набрало більше «лайків», той і ставав переможцем.

Найкращим серед маленьких любителів футболу став восьмирічний Назар. Хлопчик три роки тому приїхав разом з батьками з Донецька. До нього на тренуванні приєдналися хлопчики з дитячого будинку сімейного типу з Гостомеля – Ваня і Максим.

“Діти мають бути мотивовані, зайняті футболом, якщо хочуть тренуватися. Футбол допомагає знайти спільну мову між собою. Це така гра, де люди працюють в команді”, – говорить Владислав Ващук.

“Мета проекту – підтримати дітей-переселенців та сиріт, тому що багато хто з них через війну втратили свій будинок, заново намагаються знайти себе у суспільстві, і дорослі повинні їх підтримувати, вселяти віру, що у них може все вийти”, – впевнена координатор проекту Анюта Славська.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539