Толока в бучанському лісі – вивезли машину сміття

0

30 квітня сталася визначна подія в Лісовій Бучі, принаймні в нашому районі! Усі небайдужі мешканці сусідніх вулиць вийшли на прибирання нашого лісу. Прийшли усі ті, хто цінує природу та хоче нормально жити в нормальних умовахв.

Ми прибрали сміття в лісі, що знаходиться між рестораном “Рим” і “Тоскана Гриль”, уздовж Варшавської траси (вулиці Шевченка).

Люди, які хочуть зберегти цей ліс від вирубки та забудови, організувалися й принесли користь навколишньому середовищу.

Ми виступили також проти того, щоб місцева влада віддала наш ліс забудовникам, які чомусь мріють будувати висотки саме на місці багаторічних дерев і їх прямо так і тягне порубати сторічні сосни сокирою. Під час прибирання ми збирали підписи щодо збереження цього лісу.

До нас приєдналася депутатка Бучанської ради, яка є депутаткою по нашому округу, Анна Ісламова. Приємно, що вона працювала на рівні з усіма іншими. Також Ісламова підписалася під зверненням громади щодо збереження лісу.

Людей зібралося більш ніж ми сподівалися.

Прибрали практично всі великі гілки та інше сміття – шприци, банки, склянки та інше.

Вивезли повну машину мішків зі сміттям, яке зібрали в лісі.

Сподіваємося, що Бучанська рада організує й допоможе вивезти зібрані гілки.

Крім усього іншого, сподіваємося, що за допомогою нашого депутата, на галявинах, де немає дерев, будуть встановлені дитячі майданчики, спортивні тренажери та буде все облаштовано для блага людей, для відпочинку серед природи та багаторічних дерев.

ДУЖЕ СПОДІВАЄМОСЯ, що наш мер і депутати, які, ми переконані, так само як і ми ЛЮБЛЯТЬ ЛІС, приймуть правильне рішення про розірвання договорів з недобросовісними орендарями (які неодноразово порушували умови договорів) та створення паркової зони між рестораном “Рим” і рестораном “Тоскана Гриль”, збережуть мальовничий острівець чудової природи та багаторічних красунь сосен.

Нагадаємо, у цьому лісі, на місці зрізаного сухостою ми висадили саджанці сосен та дубів.

Автор: Людмила Шевченко, мешканка Бучі

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539