Телефонний терор: чого домагається ночами самопроглошений голова Коцюбинського Єременко? (аудіо)

0

Депутат Коцюбинської селищної ради Микола Єременко вночі обдзвонює жінок. Так, близько півночі він набрав журналістку Ірину Федорів, а згодом селищну голову Ольгу Матюшину.

“Я не знімала слухавку. Це хвора людина, яка потребує реабілітації. Я на цьому наголошувала. Ви подивіться, що депутат публічно пише в соцмережах жінкам. Відбувається системне руйнування особистості, на мою думку, під впливом алкоголю. Він потребує фахової допомоги. Ситуація загострюється ще й тому, що в нього розпалася сім’я, яка в таких випадках має допомогти людині в бажанні пройти реабілітацію”, – наголошує мешканка Коцюбинського і журналістка Ірина Федорів.

Єременко приватний телефон селищної голови Матюшиної набирав близько 5 ранку.

“Як селищна голова я розумію, що можуть бути нагальні питання в людей, які треба вирішувати навіть вночі. Але в депутата Єременка я перестала брати слухавку. Він телефонує і дозволяє собі те, що в нормальному і здоровому суспільстві неприйнятне”, – розповідає селищна голова.

Ось який дзвінок відбувся після того, як Матюшину поновили як голову  Коцюбинського в реєстрі. Єременко зателефонував їй з пропозицією сходити попаритися в лазні.

Матюшина попросила з такими питаннями не телефонувати їй більше.

Раніше Єременко публічно наголошував зоозахисницям, що перестане труїти собак, якщо йому “дасть собакозахисниця”.

Результат пошуку зображень за запитом "ГКЧП під києвом Єременко алкозалежний"

Нічні дзвінки жінкам Єременко здійснив після того, як зареєструвався на сторінці Інтернет-знайомств.

Нагадаємо, 7 березня Микола Єременко став самопроглошеним селищним головою Коцюбинського. Ірпінський реєстратор вніс його в реєстр після псевдосесії, на якій голосував навіть відкликаний виборцями депутат ради Віктор Анісімов.

Єременко вважає себе обраним секретарем Коцюбинської селищної ради з жовтня 2017 року. При тому, що в його декларації на сайті НАЗК немає жодного доходу на цій посаді, бо обирали його депутати на псевдосесії. Більше того, декларація НАЗК свідчить, що доходів у депутата нема кілька років поспіль. При цьому він дозволяє собі відпочити в Єгипті та Карпатах.

Прокуратура відкрила кримінальні провадження через те, що депутат Єременко погрожував членам ТВК та активістам через те, що за народною ініціативою відкликали депутата Віктора Анісімова. 28 березня голову ТВК Людмилу Демченко не допустили в раду, про що вона повідомила ЦВК.

Переворот депутати організували після того, як на громадських слуханнях мешканці проголосували за приєднання до Києва. За висловилося майже 61 % учасників слухань. На слухання, про які було відомо за місяць прийшли понад 1300 мешканців.

В Історії Коцюбинського це вже другий переворот влади. У 2016 році Ірпінський реєстратор вніс в реєстр незаконно керінвиком ради Юлію Главацьку з партії мера Ірпеня Нові обличчя. Парламент тоді призначив перевибори ради. Суд визнав дії депутатів незаконними. Зараз ірпінського реєстратора та Юлію Главацьку судять. Прокуратура вбачає в їхніх діях кримінал.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539