Бути чи не бути сесії в Бучі?

0

Мер Бучі Анатолій Федорук вчергове призначив 40-ву сесію, не закривши 39-ту.

Про це стало відомо з розпорядження міського ролови, оприлюдненого на офіційному сайті Бучанської ради.

Сесійне засідання, заплановане на 31 травня, має відбутися о 10-й годині в приміщенні Центрального будинку культури.

При цьому, попередньо оголошене сесійне засідання 40-ї сесії, яке мало відбутися 26 квітня, було скасоване розпорядженням Федорука у зв’язку з тим, що не закрите 39-те.

Про це Федорук зазначив у своєму розпорядженні, датованому 24 квітня, вказавши причиною переносу не закриту попередню сесію.

 

Як відомо, депутати розкритикували призначення Федоруком 40-ї сесії попри не закриту 39-ту.

На розгляд депутатів планується винести питання про внесення змін до матеріалів “Детальний план території орієнтовною площею 4,0 га житлового кварталу з розташуванням громадських закладів, що розташована в межах вулиць Шевченка, Гоголя, Революції та пров. Революції”.

Нагадаємо, 13 квітня мер Бучі Анатолій Федорук зробив перерву в сесійному засівданні 39-ї сесії на невизначений термін. Перерву він оголосив під час розгляду питання так званої “Юлиної тисячі“. Депутати підозрюють, що Федорук не визначився, як буде для нього краще, – коли депутати проголосують за ініціативу “Батьківщини” чи коли голосуватимуть проти.

Фото на кавер: Бучанська міська рада. Офіційна сторінка

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539