Забудовники Гостомеля не платять пайову участь до бюджету селища

0

Прокуратура позивається до забудовника, який не сплатив пайову участь до бюджету Гостомельської ради. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Київської області.

Забудовник завинив понад чверть млн грн.

Як стало відомо з власних джерел “Громади Приірпіння”, мова йде про забудовників Сергія та Ігоря Короля, які побудували у ліслвій зоні Гостомеля ЖК “Чешський двір”.

“Установлено, що чоловік, який виступив замовником будівництва багатоквартирних житлових будинків в с. Гостомель, не сплатив за умовами договору пайової участі кошти до місцевого бюджету селища у сумі понад чверть млн грн”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

“При цьому, Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області впродовж 2017 року забудовнику зареєстровано декларації про готовність до експлуатації закінчених будівництвом об’єктів, відповідно до яких введено в експлуатацію 8-ми та 12-ти квартирні житлові будинки”, – додають правоохоронці.

Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури пред’явлено 2 позови щодо стягнення із забудовника коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539