Де в Боярці 225 тисяч гривень завалялись

0

У Боярці громадяни можуть отримати на свої проекти з розвитку міста до 225 тис. грн. До 8 червня включно необхідно подати ідею проекту соціальної дії – заповнивши онлайн форму.

“15 червня учасники, яких буде відібрано, презентують свої запропоновані ідеї Британській раді та партнерам. 16-17 червня національні фасилітатори Британської ради допоможуть учасникам доопрацювати їхні ідеї. 18 червня учасники презентують доопрацьовані проекти Конкурсній комісії, яка визначить переможців і надасть фінансування… Усі проекти мають бути реалізовані до 30 листопада 2018 року”, – йдеться на сайті проекту.

У конкурсі проектів можуть взяти участь громадські організації та активні громадяни м. Боярка, які готові працювати за вказаними нижче напрямками.

Поки що загальний бюджет конкурсу становить 225 тис. грн, із яких 75 тисяч грн надає Британська рада в Україні, а 150 тисяч грн – Боярська міськрада.

“Бюджет може бути збільшено, якщо до конкурсу долучиться місцевий бізнес в якості партнера”, – додають організатори.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539