Нові лідери: До ТОП-100 потрапили Матюшина та Попсуй

0

Проект “Нові лідери” назвав 100 учасників, які пройшли до наступного етапу. Про це повідомляють організатори.

Зі 100 учасників 50 були обрані за результатами голосування, а ще 50 – обрав відбірковий комітет, який складається з представників громадських організацій.

За результатами голосування лідирує секретарка Ірпінської міськради Анастасія Попсуй (змінила прізвище на Заблоцька) . За інформцією джерел мер Ірпеня Володимир Карплюк особисто просив освітян Ірпеня підтримати Попсуй у цьому проекті.

Попсуй пропонує створити “школу геніїв” в Ірпені, де переповнені стаціонарні класи у звичайних школах.

Журналіст Віталій Манько закидає Попсуй накрутку голосів.

Представниця громадської наглядової ради проекту Світлана Матвієнко у коментарі “Громаді Приірпіння” запевнила, що всі лідери онлайн-голосування пройшли перевірку.

До числа учасників третього туру потрапила також Коцюбинська селищна голова Ольга Матюшина. Її проект з винесення в натуру меж Біличанського лісу, що дозволить його зберегти від вирубки та забудови, був схвалений відбірковим комітетом як соціально важливий.

“Звісно, у нас не було часу останні кілька тижнів для того аби активно агітувати людей на підтримку нашого проекту. Ми були зайняті висвітленням корупційних скандалів та боротьбою з організаторами переворотів влади в Коцюбинському. Але нам приємно, що відбірковий комітет розуміє важливість захисту Біличанського лісу, який долає наслідки Чорнобильської катастрофи та є буферним щитом столиці”, – розповідає журналістка Ірина Федорів, яка мешкає в селищі.

“Хочу наголосити, що на шляху до досягнення мети у нас вже є позитивні результати. Після нашого пікетування Кабміну Мінекології звернулася до бюджетного комітету Парламенту і Нацпарку Голосіївський виділили кошти для розробки проекту, після якого можуть бути винесені межі в натуру”, – додає Федорів.

Ще один учасник проекту Ростислав Скуратівський, відомий у Приірпінні як помічник-консультант Гостомельського селищного голови екс-регіонала Юрія Прилипкаякого судять за шахрайство, до сотні лідерів не увійшов.

Нагадаємо, його короткий проект полягав у ідеї створення об’єднаної територiальної громади за допомогою Агенцiї розвитку населеного пункту.

Як відомо, Скуратівський разом з дочкою Прилипка депутаткою ради Надією Дудник створили в селищі ГО “Агенція розвитку Гостомеля”, яка зареєстрована у Дудник вдома. Ця громадська організація займається роздільним збором сміття в селищі. Вони навіть провели перший бізнес-форум в Гостомелі, який мав на меті залучення інвестицій для розвитку населеного пункту але не мав успіху серед учасників.

4 червня починається третій етап проекту “Нові лідери”, наприкінці якого Відбірковий комітет із сотні Лідерів обере 10 учасників четвертого етапу – телевізійного.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539