Суд наклав арешт на ділянку ДСО – під вечір там впав бетонний паркан

1

Ірпінський міський суд наклав арешт на земельну ділянку ДСО. Про це “Громаді Приірпіння” повідомив громадський діяч Віктор Бархоленко, який був присутній на судовому засіданні.

Засідання суду відбулося 27 червня, у середу.

Клопотання було подане до суду Ірпінською місцевою прокуратурою 26 червня.

“Голова Ірпінського суду Людмила Саранюк ухвалила заборонити будь-яку діяльність на земельній ділянці, що перебуває в користуванні ДСО. Чекаємо коротку ухвалу й будемо йти до забудовника”, – розповідає Бархоленко.

Після оголошення ухвали на ділянці ДСО місцеві мешканці повалили паркан.

Огорожа впала за лічені хвилини.

Мешканці Ірпеня заявили, що не збираються більше терпіти знущання над рідним містом і об’єдналися для захисту своїх конституційних прав.

Забудовник – компанія “Альфа-Буд”, яка пов’язана з наближеним до мера Ірпеня Володимира Карплюка забудовником Антоном Мирончуком та фірмою “Орлан Інвест Груп” почали заливати бетон на незаконному будівництві в Ірпені.

Цільове призначення цієї землі – для обслуговування адміністративного корпусу, гаражів та АЗС Державної служби охорони.

Як відомо, у березні 2018-го Апеляційний суд Київської області залишив у силі рішення Ірпінського суду про зняття арешту з ділянки ДСО. 

1 Comment

  1. Oleg Serebro 28 Червня 2018 at 19:10

    Это все прекрасно, но объясните зачем толпа титушек во главе быдло депутата Лаврентия и скандально известного бывшего депутата сносят забор прикрываясь громадой. Не один местный житель в этом беззаконии участие не принимал. Есть решение суда, есть правоохранительные органы, зачем эта махновщина.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539