У кабінеті Прилипка обшук: перевіряють підрядників

0

Працівники СБУ проводять обшуки в Гостомельській раді. Перевіряють документи в кабінеті селищного голови екс-регіонала Юрія Прилипка, який на своїх складах переховував автівки Януковича, та в кабінеті заступника Василя Саєнка.

За словами джерел “Громади Приіппіння” в правоохоронних органах, обшуки пов`язані з фактами нанесення збитків селищному бюджету Гостомеля в особливо великих розмірах під час прокладання асфальтного покриття в селищі ТОВ “Асфальтобетонщик”.

Договір з цією фірмою був укладений радою на майже 2 млн грн. Експертиза виявила збитків на суму майже 900 тис. грн.

Обшуки також були проведені в будинку, де живе Прилипко та в будинку його дочки – депутатки Гостомельської ради та секретарки земельної комісії Надії Дудник у Гостомелі, по вул. Яровій.

Також обшукали склади, де Прилипко переховував автівки Януковича та квартиру, в якій мешкає син Прилипка екс-депутат Гостомельської радщи та екс-працівник прокуратури В’ячеслав Прилипко.

Прилипко ситуацію не коментує, а журналістів виганяє з кабінету.

Під час проведення слідчих дій Прилипко вийшов з кабінету, щоб поспілкуватися з Валерієм Шевчиком.

Журналістам сказав, що правоохоронці перевіряють фірми-підрядники.

Після спілкування з журналістами Прилипко з Шевчиком сіли в машину й поїхали. Пізніше джерела у правоохоронних органах повідомили, що Прилипко разом з Шевчиком їздили до прокуратури Голосіївського району міста Києва, яка відкрила кримінальне провадження за фактом розкрадання грошей, й зробили спробу домовитися про закриття провадження.

Нагадаємо, Прилипка судять за шахрайство. Він взяв гроші в кількох осіб і обіцяв оформити землю в Гостомелі але обіцянки не виконав.

Напередодні обшуків в Гостомелі вирубали ліс при в‘ізді в селище. Прилипко стверджує, що будівництво там законне. За фактом незаконної вирубки відкрите кримінальне провадження.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539