В Ірпені батьки підготували шкільне подвір’я до 1 вересня в оригінальний спосіб

0

Батьки учнів Ірпінської школи № 17 вирішили намалювати на подвір’ї навчального закладу різноманітні рухливі ігри для дітей.

Така ідея виникла в батьківського комітету школи влітку, перед початком навчального року.

За кілька тижнів до початку навчального року батьки почали втілювати свою ідею в життя.

“Батьківський комітет школи № 17 має свою закриту групу, до якої входять батьки та деякі вчителі. Ми обмінювалися інформацією про різний досвід навчально-виховної роботи в Україні та за кордоном. скидали в групу різні інноваційні ідеї, в тому числі й як урізноманітнити відпочинок дітей під час перерви. Великою проблемою є залежність молоді від Інтернету та різноманітних ґаджетів, малорухливий спосіб життя. І ось слово за слово, вималювалася така ідея, яку підтримали й батьки й учителі”, – розповідає голова батьківського комітету Людмила Першин.

“Фарбу купували за власні кошти. Вирішили спробувати як воно вийде – вийшло непогано. Ми звернулися до батьківського комітету з проханням з кожного класу зібрати по можливості кошти на фарбу й щіточки. Витратили біля 3-х тисяч гривень. Перший раз ми зустрілися 14-го серпня, потім продовжили. Батьки приєднуються. На вихідних плануємо закінчити усі роботи”, – додає Першин.

Після того як Людмила Першин опублікувала роботу батьківського комітету у себе на сторінці в соцмережі facebook, до неї почали звертатися батькі з інших шкіл з проханням поділитися ідеєю. За словами Першин, в Ірпені зацікавилися батьки школи № 3.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539