Нардеп Гаврилюк загубив гаманець і просить про допомогу

1

Нардеп Михайло Гаврилюк загубив у Гостомелі портмоне з документами та банківськими картками. Про це він написав в одній з гостомельських груп у соцмережі facebook.

Пост Гаврилюк написав 3 вересня але як він повідомив, гаманця він загубив на минулому тижні.

“Друзі, на минулому тижні в районі площі Рекунова мною було загублено портмоне з документами та банківськими картами. Велике прохання повідомити про знахідку”, – пише нардеп.

Помічник нардепа Євген Штутман розповів “Громаді Приірпіння”, що Гаврилюк приїхав до Гостомеля з робочи візитом, перевірити як витрачаються субвенційні кошти, які мали бути витрачені на площу Рекунова:

“Михайло Гаврилюк дійсно загубив портмоне, в якому лежали водійські права, зарплатна картка, посвідчення учасника бойових дій, посвідчвення нардепа та техпаспорт на машину. Очевидно це сталося тоді, коли Гаврилюк виходив з машини. Він приїхав до Гостомеля, щоб перевірити як використовується субвенція, яку йому вдалося виділити для будівництва площі Рекунова в селищі”.

“У вересні минулого року було виділено 1,5 млн грн. Але станом на сьогоднішній день нема площі й нема грошей. Мало того, місцева влада знову звернулася до Гаврилюка за допомогою – попросила ще 1,5 млн грн на будівництво цієї ж площі. У зв’язку з цим гаврилюк звернувся з заявою про злочин до правоохоронних органів”, – додає Штутман.

Нагадаємо, 8 травня на День пам’яті та примирення Гаврилюк приїхав до Гостомеля й разом з селищним головою екс-регіоналом Юрієм Прилипком вітав ветеранів. Після урочистої частини гостей безкоштовно годували.

Як відомо, взимку Гаврилюк піарився у Гостомелі, роздаючи новорічні подарунки в пакетах з власним портретом. Люди не хотіли їх брати від нардепа.

1 Comment

  1. Анонім 4 Вересня 2018 at 16:02

    Ага, Бог все бачить та починає воздавати за діянія земні, заслужене “БЛАГО”- щоб зрозумів грішник про падіння своє ….

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539