Хлопець шукає свідків ДТП – вийшов з плакатом на “зебру”

0

На розі вулиць Малиновського та Йорданська, біля першої дитячої поліклініки на нерегульованому пішохідному переході стоїть хлопець з табличкою в руках. Про це у соціальних мережах повідомляють мешканці Оболоні.

На ній напис: “Запис з реєстратора. 3.09. 21.00-21.30. Поділиться будь ласка”. Небайдужі громадяни запитали, що трапилося. Парубок відповів, що шукає свідків ДТП, під час якого збили дівчину.

“Там на пішохідному переході три камери і не одна не працює. Я не знаю, що з дівчиною, як все сталося і в якому вона зараз стані, я дуже поспішала… Але! Якщо молодий хлопець поширює інформацію вже таким чином, значить дійсно він вірить в те що це допоможе”, – пише киянка.

У коментарях до посту люди пишуть про небезпечний перехід та неуважних пішоходів.

 

Як виявилося пізніше дівчина, яка постраждала на дорозі – Ольга Пружина. У неї зламана ключиця. У пошуках винного на дорогу вийшов її знайомий – Михайло Цюпцюн.

“Потрібно обладнати всі аварійні місця на дорогах камерами і радарами, аби покидьки боялися загриміти за ґрати. Де взяти грошей? З бюджету ніхто не дасть. Може, зібрати на кікстартера? Або ще десь? Давайте спробуємо! Я серьозно – хто зі мною?”, – написала вона. А потім додала: “А ти, чорний седан з донецькими номерами, у мене під прицілом! І горіти тобі в пеклі!”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539