Потьомкінські села: зі школі, яку відкривали Карплюк і Горган, зникли парти

0

В Ірпінській школі № 17 діти вимушені гуляти під час уроків в парку або в порожніх класах. Про це пише мешканка Ірпеня Михайлина Скорик в соцмережі facebook.

Старшокласникам не вистачило парт та стільців у відремонтованій школі.

“Рік тому в Ірпені жартували, що діти вчитимуться в парках. Сьогодні це не жарти, а реальність. Старшокласники ЗОШ № 17 увесь тиждень гуляють в парку або в порожніх класах. Попри те, що в ніч з 2 на 3 вересня вони разом з батьками скручували нові парти до 3 ночі”, – повідомляє Скорик.

“Парти поставили в інші класи – з нагоди фейкового відкриття нового корпусу школи до приїзду голови КОДА Олександра Горгана, якого супроводжували екс-керманичі міста повним складом не зрозуміло в якості кого”, – додає активістка.

Скорик зазначає, що розрекламований екс-мером Ірпеня Володимиром Карплюком корпус школи № 17 не готовий до початку навчального процесу – немає ні меблів, ні обладнання, їдальня без столів і робочої кухні.

Жінка звертається до міністра освіти Лілії Гриневич з проханням замовити перевірку для 6 проблемних шкіл Ірпеня.

Деяким класам з меблями таки пощастило, але виглядають вони не дуже презентабельно.

З фото видно, що меблі далеко не нові.

Як з’ясувалося, нові меблі, які батьки скручували до ночі, з класів забрали.

Скорик запрошує Горгана повернутися до школи № 17 й перевірити її ще раз на готовність до навчального процесу.

Нагадаємо, 3 вересня екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк та голова КОДА Олександр Горган урочисто урочисто відкрили добудований корпус школи № 17. Карплюк оприлюднив фото з відкриття навчального закладу та повідомив, що завдяки будівництву нового корпусу 12 класів ходитимуть у першу зміну. Батьки в коментарях під постом Карплюка обурюються тим, що їм довелося самотужки складати парти, які на ранок з класів зникли.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539