Чому голова фракції Нових облич КСР Даніш обманює виборців?

0

Як активний і свідомий мешканець селища Коцюбинське я ходжу практично на всі сесії. Навіть на ті, на які не приходять депутатська більшість з “Нових облич”. Я ознайомилася з коментарем голови фракції “Нові обличчя” Сергієм Данішем і була шокована тим, як легко дається політикам говорити неправду людям:

“Фракція “Нові обличчя” ходить на всі сесії, що скликаються в законний спосіб. А коли голова без повноважень, вона не має права скликати сесію. Вона сама позивається до суду, щоб визнали її повноваження. А секретаря заблокували, зробили йому кримінальну справу і забрали в нього паспорт, і не може він внестися в реєстр і скликати сесію”.

Вирішила я проаналізувати те, що сказав Сергій Даніш.

1 речення:Фракція “Нові обличчя” ходить на всі сесії, що скликаються в законний спосіб.”

Як мешканка селища, яка ходить на сесії справно, я скажу, що у 2017 році є депутати пропустили більше 50 % сесій, а у 2018 році – всі 100 %. Давайте подивимося. Другий переворот відбувся 7 березня. Чи ходили на бюджетну сесію до того депутати?

28 грудня 2017 року депутати на бюджетну сесію не прийшли.

Коли депутатська більшість не приходить на сесії і немає кворуму, тоді мешканці селища разом з тими депутатами, які прийшли, складають акт, який засвідчує цей факт.

На початку 2018 року депутатська більшість теж не ходили на сесії. Ось акт мешканців від січні місяця. Це до перевороту. Отже, Даніш говорить неправду. Саботаж був спланований фракцією “Нові обличчя”.

А ось акт від лютого місяця 2018 року – 2 число.

Матюшина в реєстрі значиться як голова і на сайті ЦВК як обраний громадою голова Коцюбинського.

Тобто до того, як депутатська більшість провела переворот і вдруге знесли незаконно селищну голову, ніхто з депутатів “Нових облич” та самовисуванців, які з ними співпрацюють – Віктор Анісімов, Олексій Зінкевич, Віталій Головня, Олександр Хвостенко, Владислав Євстєфєєв, Віталій Лазаренко, Микола Єременко – просто не з’являлися на сесії.

Не з’являлися вони жодного разу на сесії, які скликала селищна голова Ольга Матюшина, яку обрала громада і яка на сайті ЦВК та в реєстрі значиться як голова. Відповідно господарська діяльність селища блокується депутатами. Бюджет досі не прийнятий. Тобто весь 2018 рік селище депутати залишили без коштів на розвиток.

Громада, яка приходить на сесії, вимагає розпуску Коцюбинської ради.

Залишається одне просте питання, якщо депутати більшості не визнають законно обрану громадою селищну голову Ольгу Матюшину і вважають, що в.о. голови є не хто інший, як Микола Єременко, то чому ж вони не проводять свої сесії і не виконують бюджет?

На це отримуємо від голови фракції “Нові обличчя” Сергія Даніша таку відповідь:

“А секретаря заблокували, зробили йому кримінальну справу і забрали в нього паспорт, і не може він внестися в реєстр і скликати сесію”.

Тобто Микола Єременко після скандального перевороту у 2016 році, який очолила нині підсудна Юлія Главацької виявився єдиним депутатом, який від безвиході погодився на незаконні дії. Аудіозаписи чітко свідчать про те, що він мотивований грошима і веде переговори з якимись столичними інвесторами разом з мешканцем Ірпеня Євгеном Мельничуком. Їх взяли працівники СБУ на хабарі.

Я не думаю, що з-поміж депутатської більшості є охочі повторити долю Миколи Єременка. Сергій Даніш, який вже сидів в СІЗО як підозрюваний у справі викрадення монахинь, навряд чи захоче ще раз мати справу з правоохоронними органами.

Тому селище опиняється в заручниках ось таких політичних ігор неправдивих і недоброчесних депутатів.  А тим часом до опалювального сезону вже практично один місяць.

Авторка: Ірина Федорів – журналістка, мешканка селища Коцюбинське

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539