Чому дочка Прилипка називає тата: Наш мер Прилипко

0

Перед входом до приміщення Голосіївського районного суду 26 вересня мера Гостомеля екс-регіонала Юрія Прилипка з мегафоном зустрічала його дочка – депутатка Гостомельської ради та секретар земельної комісії Надія Дудник.

Щойно Прилипко вийшов з машини й попрямував до дверей суду, вона почала голосно кричати: “Наш мер Прилипко” та “Ми за Прилипка”.

“Ну, зрозуміло, що вона за Прилипка. Як же ще може думати дочка селищного голови, навіть якщо він злочинець? Але виглядало це досить дивно, чому дочка називає рідного тата то Прилипко, то Ілліч. Також цікаво, що група підтримки за її спиною виконувала свою роль досить мляво. Вони майже не кричали, відверталися, коли їх знімали”, –  розповідає, як було біля суду депутат Гостомельської ради Юрій Марчук.

“Один з представників угрупування “Автоєвросила”, які з Білої Церкви приїхали до суду на підтримку Прилипка, думаю не безкорисно, почав мені кричати, щоб я його не знімав під судом, бо він мені забороняє це робити. Цей чолов’яга послався на ст. 182 ККУ. Але ж ця стаття чітко говорить, що забороняється втручатися в приватне життя його та членів його сім’ї. Це якби я знімав його в його власному будинку на подвір’ї, або в ванній кімнаті, тоді він міг би ставити мені умови, а так – чоловік прийшов у публічне місце і не хоче, щоб його знімали. Досить дивна позиція”, – додає Марчук.

Дудник кілька разів просила представників “Автоєвросили” стати обличчям до неї, а жінок з ЖЕКу підняти вище плакат для спільної фотосесії.

“Після короткого виступу Дудник побігла в приміщення суду, перед тим знявши мене на свій телефон зі словами, що я проти Гостомеля та його мешканців. Та навпаки, Надіє, я за Гостомель та його мешканців, які потерпають від таких корупціонерів як ваш тато Юрій Прилипко. Я проти корупційних родинних кланів при владі!”, – наголошує Марчук.

Як відомо, священник однієї з Гостомельських церков отець Петро на суді співав молитви та просив у Господа про помилування.

Нагадаємо, 26 вересня рішенням Голосієвського районного суду за клопотанням прокуратури мера Гостомеля Юрія Прилипка, який зберігав на своїх складах автопарк втікача Януковича, відсторонили від посади.

До відома, прокуратура підозрює Прилипка у кількох злочинах. Йому інкримінують підробку документів та розтрату бюджетних коштів.  22 серпня Прилипку було вручення повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України. Ці злочини передбачають покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією майна та забороною займати керівні посади строком на 3 роки.

29 серпня Голосіївський районний суд міста Києва обрав міру запобіжного заходу меру Гостомеля екс-регіоналу Юрію Прилипку. Його зобов’язали сплатити заставу 552 тис. грн. та здати закордонний паспорт.

15 вересня поліція та СБУ провели обшуки у  Прилипка. Його підозрюють в участі та фінансуванні злочинної організації, яка функціонує в Приірпінні та діє по всій Україні. Обшуки пройшли в будинку, де мешкає Прилипко по вул. Яровій та в його кабінеті в приміщенні селищної ради.

Того ж дня у Приірпінні затримали злочинну організацію з числа колишніх спортсменів та раніше судимих осіб за тяжкі та особливо тяжкі злочини. У поліції з’ясували, що організація діяла під прикриттям Гостомельського селищного голови екс-регіонала Юрія Прилипка. Зловмисники займалася розбійними нападами та вимаганням неіснуючих боргів,  застосовували силу і зброю, а також займалися шантажем і пошкодженням чужого майна.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539