ГКЧП під Києвом – мером Коцюбинського самопроголосився дерибанник Біличанського лісу

0

Сьогодні зранку в будинку культури селища Коцюбинське депутати екс-мера ІрпеняВолодимра Карплюка вчергове зібралися на псевдосесію. Їх не хвилює, що є селищна голова Ольга Матюшина, яку обрали люди і яка в реєстрі значиться як керівник ради. На сесії, які скликає обрана громадою голова, депутатська більшість просто не ходить.

Представники партії “Нові обличчя” і скуплені ними депутати-самовисуванці в опалювальний сезон вирішили організувати черговий переворот.

Останній переворот, нагадаю, провели в березні цього року. Тоді самопроглосився головою селища алкозалежний депутат, який зізнався, що труїть собак – Микола Єременко. У Мінюсті потім з’ясували, що реєстратор незаконно вніс зміни в реєстр і Матюшину поновили в реєстрі.

Депутатська більшість хором заявляла, що для них в.о. голови – це лише Єременко і ніяк інакше. На ранковій псевдосесії 24 жовтня вони зняли з уявної посади секретаря ради Єременка, який на цій посаді не пробув ні дня, і вже депутат Сергій Данішсамопроголосився головою.

При цьому на псевдосесію Єременко не з’явився.

Хто такий Сергій Даніш, що його Карплюк удостоїв такої честі? Він колишній помічник екс-регіонала Петра Мельника. Саме за тих часів під час дерибану Біличанського лісу йому перепала ділянка. Він проходив по квоті спортсменів.

Відсидів в СІЗО – проходив у справі по викраденню монахиньЗамішаний в історії з квартирними аферами – є рішення суду. Щоб суд не наклав арешт на його майно – Даніш його дуже швидко позбувся. Сформували фіктивний борг на знайомого і вивели майно. Це все видно з судових рішень і декларацій депутата Даніша.

Я зараз не виключаю, що Даніш за сприяння екс-мера Ірпеня знайде реєстратора і буде чергове захоплення влади в селищі Коцюбинське.

Перед тим, як відбувся черговий переворот в Коцюбинському для залякування працвниці ради і активістці Дар’ї Александровій спалили 2 машини.

Перевороти відбуваються з початку 2016 року. За цей час жодного самопроголошеного голову селища чи реєстратора, який незаконно вносив зміни в реєстр, не притягнули до відповідальності.

Не знайдено замовника побиття пенсіонерки Людмили Демченко, яка є головою ТВК. Не розкриті інші побиття активістів в регіоні.

Окрім того, монополіст ТОВ “Мастер-Енерго” який через політичні домовленостівиморожував селище восени 2017 року, так і не поніс відповідальності за те, що відмовився від лімітів і лишив близько 5 тисяч людей на вимерзання.

Авторка: Ірина Федорів – журналіст і мешканка селища Коцюбинське

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539